Om Halkær Ådal

Halkær Ådal leverer kvalitetsmad af lokale økologiske råvarer lige til døren – fra bonde til bord. Du skal ikke selv tilberede maden – det har kyndige hænder gjort for dig. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten – så er der serveret.

Travlhed behøver ikke betyde at man skal gå på kompromis med sine værdier, derfor har Halkær Ådal udviklet færdiglavede fryseretter og samlet dem i måltidskasser, som leveres til din dør. Det unikke ved dette koncept er, at alt er 100% økologisk, og kommer fra lokale økologiske leverandører som lægger vægt på dyrevelfærd og naturlighed. Du får hjemmelavet mad af den bedste kvalitet, hvor næringsværdien er høj, og det er etikken også. 

Det skal være nemt, men godt.

Du vælger blot hvor mange måltider du ønsker, antal dage, samt hvilken type kasse du ønsker. Du placerer din bestilling – og så får du din aftensmad leveret lige til døren, uden at gå på kompromis hverken med dine værdier eller din tid.

Gør noget godt for dig selv – og dem du holder af.

   

 

Kvinderne bag

Drevet af deres eget ideal om at leve så økologisk som muligt, udlever makkerparret Edith og Kate deres mission om at levere 100% lokalproduceret økologisk mad ud til den danske befolkning. Utilgængelighed af lokale, økologiske råvarer og manglende tid skal ikke forhindre forbugeren i at opnå idealet om at leve økologisk. Edith og Kate har besluttet sig for, at gøre fryseretter til lødig og sund mad. De sørger for, at man kan springe over hvor gærdet er lavest, med god samvittighed. 

Edith er civilingeniør og heilpraktiker og er opvokset i en vestjysk landhusholdning med en superdygtig madmor. Edith var som barn og ung meget ofte i køkkenet med sin mor, og har sidenhen arbejdet sammen med de mange dygtige kokke på Halkær Kro. 

Kate er civiløkonom, dramatiker, andefarmer og har været landhusmor i 20 år og er vokset op i kanten af København. Både Edith og Kate bor i dag på fritidslandbrug og lever selv af 99 % økologisk mad.

Efter TV-programmet Løvens Hule på DR1 har Halkær Ådal fået en ny samarbejdspartner og medindehaver. Det er Ilse Jacobsen (med gummistøvlerne). Det har betydet øget professionalisering og mange nye idéer.