Boller i karry

8 kødboller i karrysovs - passende til 2 personer. Serveres med kogte ris og f.eks. stegt selleri

Chili con carne

Fyldig middagsret til 2 personer. Server f.eks. med creme fraiche og en grovbolle

Italienske kødboller

6 store krydrede kødboller af grisekød med en kraftig og velkrydret tomatsauce. Kan serveres med pasta og grøn salat

Skinkegryderet

Møre saftige skinketern i en velafbalanceret gryderet til 2 personer. Serveres f.eks. med kartoffelmos og stegte rødbeder.

Tikka Masala

Hot og velkrydret middagsret for to med kyllingkød i tomatsauce med bl.a. ingefær og chili

Farseret Porresnitte

farserede snittede porrer i en let flødesauce med kartofler og grønsager

Frikadeller m/ kartofler

2 pandestegte frikadeller med kartofler, sovs og grønsager

Italienske kødboller m/ pasta

Velkrydrede kødboller af grisekød i en kraftig og smagfuld tomatsauce. Hertil pasta, parmesanost og grønsager

Kalvebryst m/ peberrodssauce

En klassisk ret fra det danske køkken - mørt kalvebryst med peberrodsauce, kartofler og grønsager