Gulerodsfrikadeller m/ kartofler

smagfulde gulerodsfrikadeller med sesamfrø og persille. Hertil kogte kartofler, løgsovs og glaserede rødbeder

4 stk. Kikærtebøffer. Glutenfri og veganske

Store mættende kikærtebøffer krydret med bl.a. spidskommen og koriander.

Rødbedebøf m/ bulgur

jordskokcreme og grønsager

Risotto m/ spinat og mandler

og Vesterhavsost

Valnøddeboller i tomatsauce

Valnødde-gulerodsboller i tomatsauce med pasta og pesto

Karrygryde m/ mandeldrys

Karrygryde m/ mandeldrys, kartofler og appelsinbagte gulerødder

Paella

Vegetarisk Paella med champignon og caschewnødder

4 stk. Rødbedebøffer

Saftige pandestegte rødbedebøffer rørt m/ ingefær og peberrod.

Braiseret persillerod med rødvinssauce

Braiseret persillerod i en svampe-rødvinssauce med kartoffel-gulerodsmos. En vegetarisk udgave af couq au vin