Hjemmelavet aftensmad på abonnement

Med et abonnement på en økologisk måltidskasse fra Halkær Ådal kan du vinke farvel til besværlig og tidskrævende planlægning, indkøb, madlavning og opvask. 

Vi klarer planlægningen, laver din aftensmad
– og leverer de færdige måltider lige til din dør.

 

Du undgår at stå med en halv pose gulerødder eller småkedelige kartofler, du ikke nåede at få brugt, selv hvis madplanen bliver skubbet flere gange i ugens løb. Retter fra Halkær Ådal er færdiglavede, lynfrosne og pakket i portioner. Der er intet madspild – du tager maden op af fryseren, når du skal bruge den. Rækkefølgen bestemmer du.

Abonnementsfordele:

Spis varieret og sundt, selvom du vælger den nemme aftensmad

Vi har mellem 200-250 forskellige frosne økologiske færdigretter at byde på, fordelt på 5 måltidskasser. Vi laver vegetarretter, gryderetter, supper, farsretter, retter med skært kød og retter med kylling og fisk. Der indgår grønsager i alle måltider. Grønsagstilbehøret er faktisk en del af måltidet, vi gør meget ud af, for aftensmad uden grønt, er kedeligt og uinspireret, synes vi. 
Du er fri for camouflerende smagsforstærkere og skjulte mængder salt i vores retter. Det er ikke nødvendigt, når man bruger ordentlige råvarer.

Ruth O'Neil

”924 kr kan lyde som mange penge – men, hvis man som jeg er lidt småtspisende, så er der faktisk mad til 2 dage i en enkelt portion. Jeg plejer at give kartoffelmosen en klat smør og lidt salt, så er den som jeg kan lide den. På 2. dagen spiser jeg rester. Så er det hele rørt sammen og mikset som biksemad. Det smager faktisk endnu bedre dagen efter.”

Ruth på 78 får frosne færdigretter fra Halkær Ådal hver 14. dag

"Jeg kan godt lide at lave mad, men vi har en travl hverdag. Med Supplér Selv Kassen, kan vi spare tid og i stedet bruge energien på at sætte prikken over i'et med det rigtige tilbehør. Vi bestemmer selv, om vi vil gøre meget eller lidt ud af det. Det samme måltid kan varieres i det uendelige. Det passer godt til os. Når vi skal have gæster, bestiller vi dobbelt-op. Så er der nem gæstemad."

Annemette laver selv mad – men på den halve tid

Har du spørgsmål til abonnement på en måltidskasse fra Halkær Ådal?

– Andre kunder har f.eks. spurgt om:

Hvordan opretter jeg et abonnement?
Når du bestiller din første måltidskasse, oprettes der automatisk et abonnement. Det koster ikke noget, og du kan afmelde med det samme, hvis ikke du ønsker at modtage flere måltidskasser.


Hvor længe er jeg bundet af mit abonnement?

Der er ingen binding. Du kan frit opsige dit abonnement, når du vil.


Er der også et abonnement til vegetarer?

Ja, det er der bestemt, og vi har faktisk mellem 60-90 vegetariske retter i vores sortiment – der kommer hele tiden nye til. Vi laver selvfølgelig velkendte vegetarretter som rødbedebøffer og grønsagsragout, men vi gør meget ud af at variere retter og menuplan, så du ikke kører træt i de samme vegetarretter. Se vegetarkassen


Skal jeg være hjemme når måltidskassen leveres?

Nej, det er ikke nødvendigt. Ring eller skriv til os, så kan vi lave en fast aftale om, hvor buddet skal stille dine varer, hvis ikke du er hjemme. Det kan f.eks. være i et skur eller hos en nabo. Kundeservice: 5191 4642 eller kundeservice@halkaeraadal.dk.

Maden kommer dybfrosset, pakket i en termokasse med tøris, så du skal ikke være bekymret for om maden står og bliver dårlig. I en uåbnet kasse holder sig maden sig frossen frem til kl. 19 på leveringsdagen.


Kan jeg oprette et abonnement for en anden?

Det kan du sagtens. Vi har flere pårørende, der bestiller på vegne af andre. Når du opretter første bestilling, skriver du bare ønsket modtager og leveringsadresse på din ordre. Så sørger vi for at måltidskassen kommer frem som den skal og med det faste interval, du ønsker. Se måltidskasser


Hvor tit får jeg maden leveret?

Det er op til dig, hvor tit vi skal komme. Vi har kunder der får leveret en enkelt måltidskasse om måneden som et supplement og en hjælpende hånd på travle dage, men vi har også kunder der får leveret en måltidkasse med 12 måltider hver 14. dag, så der er nem aftensmad til alle ugens dage. (Vi kan levere tirsdag, onsdag og torsdag.)


Jeg skal på ferie – hvad så med måltidskassen?

Du kan nemt sætte dit abonnement på pause eller ændre leveringsadresse, hvis du har brug for det. Det gør du ved at logge på MIN SIDE. Her kan du ændre både leveringsdag og adresse. Vi skal bare have dine ændringer senest 2 dage før den næste levering. Du er også velkommen til at ringe til os, så hjælper vi dig: 5191 4642. Jeg skal på ferie – hvad så med måltidskassen?

Du kan nemt sætte dit abonnement på pause eller ændre leveringsadresse, hvis du har brug for det. Det gør du ved at logge på Min side. Her kan du ændre både leveringsdag og adresse. Vi skal bare have dine ændringer senest 2 dage før den næste levering. Du er også velkommen til at ringe til os, så hjælper vi dig: 5191 4642.


”Her efter tre uger er hun begyndt at brokke sig igen” – og det gør Pia glad. ”Det er tegn på, at der er energi og overskud.”

Pia sørger for fast levering af PENSIONIST KASSEN til hendes nabo på 91

Kundernes favoritter

Pensionist kassen

Tyggevenlige og milde måltider

HALKÆR KASSEN

Livretter med kød og grønt

Vegetar kassen

Grønne måltider med smag