❤️ Gratis levering til alle abonnenter samt ordre over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

Hvidvinsdampet fisk med hvidvinssauce og sauté – Lavallergen

Julemåltid

kr. 115,00kr. 440,00

Allergivenlig færdigret med fisk (ofte kulmule med fint tyndt skind) dampet  i ovnen med hvidvin. Serveres med en lækker hvidvinssauce, kogte kartofler og en sauté af sæsonens grønsager.

Som alt andet vi laver, leveres måltidet færdigtilberedt og på frost. Det hele er lavet fra bunden, og uden unødvendige tilsætningsstoffer eller smagsforstærkere. Vi bruger kun de bedste råvarer, og det kan sagtens smages.

Måltidet er fri for mælke- og glutenholdige fødevarer og kategoriseres derfor som lav-allergen, du kan læse mere om hvad det betyder HER.

Økologi er os en hjertesag her hos Halkær Ådal, og det er dyrevelfærd også. Vores råvarer er derfor 100% økologiske*. Alt vores kød, grønsager, tørvarer, frugter, det hele.. *undtagen vores fisk. Vi får leveret friskfanget fisk fra vores naboer i Hanstholm Fisk og Skaldyr. De opkøber bæredygtig fisk fra Atlanterhavet, på Hanstholm fiskeriauktion. Fiskeriet opfylder verdens mest anerkendte benchmark for bæredygtighed og opretholder ressourcer for fremtidige generationer. Læs mere om det på deres hjemmeside, HER

Så du kan trygt spise denne hjemmelavet allergivenlig færdigret med fisk med god samvittighed – selvom den ikke er 100% økologisk!