❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

And -Lavallergen Mortens and med skysauce og rødkål

Allergivenlig Mortens and

kr. 129,00kr. 495,00

Allergivenlig Mortens and

Allergivenlig Mortens and består af mørt og smagfuldt kød fra Moulard-ænder fra Gothenborg. Moulard ænder er kødfulde og mørkere end den klassiske Peking and. De har også en lidt kraftigere smag, som kun gør måltidet  bedre. For at gøre det endnu bedre, fylder vi ænderne med svesker og æbler når vi steger dem,  for en dejlig balance mellem syre, sødme, umami og smagen af ænderne. Den smag mærker du også i saucen, da stegeskyen fra ænderne selvfølgelig også bruges dertil. Måltidet serveres så med saucen, kogte kartofler og vores hjemmelavede rødkål. Et helt perfekt måltid til din Mortens aften, der blot kræver en lille opvarmning i enten en ovn eller mikroovn.

Måltidet kategoriseres som LAV-ALLERGEN i vores produktion, hvilket betyder at det IKKE indeholder allergener som gluten, mælkeprodukter eller kornprodukter. Læs mere om vores lav-allergen koncept HER.

Måltidet kan forudbestilles indtil d. 27.oktober 2022. Bestiller du på et senere tidspunkt, risikerer du at måltidet bliver udsolgt. Så for at være 100% sikker på at du får en allergivenlig Mortens and med i din måltidskasse, anbefaler vi stærkt at du bestiller før d. 27.oktober.

Vær opmærksom på, at måltidet  først kan blive leveret fra den 8.november. Så du skal være opmærksom på, at alle de produkter der bestilles sammen med din Mortens and, bliver leveret på samme leveringsdag, tidligst d. 8. november.