Gavekort på HALKÆR KASSEN til en person

Gavekortet på Halkær Kassen til én person

DKK 603,00

Dette gavekort giver mulighed for at bestille Halkær Kassen med syv forskellige måltider plus ugens lille bæger sødt/surt.

Gavekortet, gaveæske og bånd ser ud som på foto og leveres med post hos giveren – oftest dagen efter den bestilte dato.

På gavekortet er anført en enkel men unik kode som skal anvendes når gavekortet ønskes indfriet. Koden gælder i seks måneder.

 

Hvis det haster:

Det allerhurtigste er selvfølgelig at bestille den ønskede kasse til levering hos gavemodtageren. Her er to muligheder: enten som enkeltkøb – se under VÆLG-SELV MÅLTIDER (det er lidt dyrere) eller som abonnement – se under VÆLG MÅLTIDSKASSE (hvor du, så snart kassen er modtaget, sætter abonnement på pause. Det kreditkort, som abonnement er oprettet på, kan til enhver tid ændres af dig selv.)

Gavekort som PDF til print-selv er en mulighed. Skriv til kundeservice@halkaeraadal.dk: Ordre xxxxx som er et gavekort, vil jeg bede jer maile til mig som PDF-fil senest dd.mm.aa.

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


Tillykke med fødselsdagen

“Tillykke med 5 års fødselsdagen. Det glæder mig at det går godt for jer. Jeg er fint tilfreds med leveringen af Halkær Kassen hver uge. Tak til Kecia for den fine konfekt, der smagte godt. Stor hilsen “

– Jørgen H

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.