Hvidvinsdampet fisk med hvidvinssauce og sauté
Julemåltid
kr. 115,00 – kr. 440,00
Færdigret med friskfanget fisk (ofte kulmule med fint tyndt skind) dampet i ovnen med hvidvin. Hertil serverer vi en dejlig hvidvinssauce, kogte kartofler og en sauté af sæsonens grønsager.
Vi går meget op i økologi her hos Halkær Ådal. Vores råvarer er derfor 100% økologiske*. Alt vores kød, grønsager, tørvarer, frugter, det hele.. *undtagen vores fisk. Som får leveret fra vores naboer i Hanstholm Fisk og Skaldyr. De opkøber friskfanget og bæredygtig fisk fra Atlanterhavet, på Hanstholm fiskeriauktion. Fiskeriet opfylder derfor verdens mest anerkendte benchmark for bæredygtighed og opretholder ressourcer for fremtidige generationer. Læs mere om det på deres hjemmeside, HER.
Så du kan trygt spise vores hjemmelavede færdigret med friskfanget fisk med god samvittighed – selvom de ikke er 100% økologiske!
Lave din helt egen nytårsmenu med forret, hovedret og dessert. Hvor vi har gjort alt arbejdet for dig og menuen i det hele taget blot vil kræve max. 10-15 minutter hvor du aktivt skal lave noget. Det eneste du behøver at gøre, er at sætte bakkerne i ovnen/til optøning, og anrette pænt på en tallerken – så er maden klar til servering. En virkelig nem og lækker løsning, hvor alt stress er undgået og nytårsaften kan nydes, også af dig, der står for maden.
Nytårsmenu idé:
Forret:
Vores dejlige jordskokkesuppe med hjemmebagt grovbolle
Hovedret:
Hvidvinsdampet fisk med hvidvinssauce, sauté og kogte kartofler
Dessert:
En klassisk hjemmelavet citronfromage
Varedeklaration
Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.
1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.
2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.
3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.
Tilfreds med smag og portionsstørrelser
“Maden er smagfuld og portionerne er til passe.”
– Karin N