❤️ Gratis levering til alle abonnenter samt ordre over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

Hvidvinsdampet fisk med hvidvinssauce og sauté

Julemåltid

kr. 115,00kr. 440,00

Færdigret med friskfanget fisk (ofte kulmule med fint tyndt skind) dampet  i ovnen med hvidvin. Hertil serverer vi en dejlig hvidvinssauce, kogte kartofler og en sauté af sæsonens grønsager.

Vi går meget op i økologi her hos Halkær Ådal. Vores råvarer er derfor 100% økologiske*. Alt vores kød, grønsager, tørvarer, frugter, det hele.. *undtagen vores fisk. Som får leveret fra vores naboer i Hanstholm Fisk og Skaldyr. De opkøber friskfanget og bæredygtig fisk fra Atlanterhavet, på Hanstholm fiskeriauktion. Fiskeriet opfylder derfor verdens mest anerkendte benchmark for bæredygtighed og opretholder ressourcer for fremtidige generationer. Læs mere om det på deres hjemmeside, HER

Så du kan trygt spise vores hjemmelavede færdigret med friskfanget fisk med god samvittighed – selvom de ikke er 100% økologiske!

Lave din helt egen nytårsmenu med forret, hovedret og dessert. Hvor vi har gjort alt arbejdet for dig og menuen i det hele taget blot vil kræve max. 10-15 minutter hvor du aktivt skal lave noget. Det eneste du behøver at gøre, er at sætte bakkerne i ovnen/til optøning, og anrette pænt på en tallerken – så er maden klar til servering. En virkelig nem og lækker løsning, hvor alt stress er undgået og nytårsaften kan nydes, også af dig, der står for maden.

 

Nytårsmenu idé:

Forret:

Vores dejlige jordskokkesuppe med hjemmebagt grovbolle

Hovedret:

Hvidvinsdampet fisk med hvidvinssauce, sauté og kogte kartofler

Dessert:

En klassisk hjemmelavet citronfromage