❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

OVERSKUDSMÅLTIDSKASSEN – vegetarisk

Stop madspild

kr. 245,00

Ikke på lager

OVERSKUDSMÅLTIDSKASSE med vegetarisk mad. Denne måltidskasse er ét af vores forsøg for at minimere madspildet i vores produktion så meget muligt – og samtidigt tilbyde dig lækkert økologisk mad – til en virkelige god pris.

Det sker nemlig tit at vi har måske en slat tilbage af f.eks. en gryderet eller en suppe, når vi portionerer vores måltider, men tilbehøret til måltidet er sluppent op – eller omvendt! Eller når vi f.eks. steger forskellige bøffer og/eller deller, bruger vi en lille maskine som former vores bøffer/deller sådan så at de alle har den samme vægt og form. Der er altid lidt tilbage i maskinen, så i stedet for at smide farsen ud, former vi deller i hånden. Så kan det være at de ikke har den vægt de skal have, ser lidt skæv ud, eller har en lidt for lys/mørk stegeskorpe. Men da kvaliteten (smag og konsistens) er der intet i vejen med, så bliver hver ting pakket for sig og kommer de i vores vegetariske OVERSKUDSMÅLTIDSKASSE .

Der kan også forekomme hele måltider i denne måltidskasse. Så mangler f.eks. en karrygryde med quinoa og appelsinbagte gulerødder måske mandeldrys. Som ellers er med når måltidet kommer i vores andre måltidskasser.

Denne måltidskasse er dermed en lykkekasse af en slags, da du ved ikke præcist hvad den indeholder! Men vi prøver at pakke den sådan så at du kan få flere forskellige måltider ud af én kasse. Den vegetariske OVERSKUDSMÅLTIDSKASSE kunne derfor f.eks. være sammensat på følgende måde:

  • Gryderet – uden tilbehør
  • Ris/bulgur/quinoa osv. i bakker
  • Sauce (der ikke indeholder animalisk fond)
  • Supper – uden tilbehør (f.eks. rødbedesuppe uden vesterhavsost osv.)
  • Bøffer/deller (4-6 stk pr. bakke)
  • Hjemmelavet tilbehør i små bøtter (syltede agurker/rødbeder, relish, syltetøj osv.)
  • Dessert “rester”

Denne gang indeholder kassen 5 bakker + 2 supper med tilhørende grovbolle.