Prøv VEGETAR KASSEN

til 2 personer i 5 dage - kun én levering

DKK 790,00

Prøv en økologisk måltidskasse

Giv dig selv eller en af dine nærmeste muligheden for at smage de lækre retter fra Halkær Ådal med denne måltidskasse.

Du opretter IKKE et abonnement og måltidskassen leveres derfor kun denne ene gang.

Kassen indeholder 10 måltider, eller måltider til 2 personer i 5 dage.

Vegetar kassen

Denne måltidskasse indeholder færdiglavede middagsretter der både dufter og smager godt, når du varmer og serverer dem. Begge dele er vigtige ingredienser i et måltid, for den bedste smagsoplevelse.

Vegetar kassen har et bredt udvalg af meget forskelligartede vegetarretter – fra traditionelle måltider til mere moderne. Varierede, hjemmelavede grønne retter, der sikrer dig, at du får protein nok. Vores vegetarmåltider er der naturligvis stort fokus på grønsagerne, og på at sikre et tilstrækkeligt indhold af værdifulde proteiner. Herudover arbejder vi naturligvis på at skabe velsmagende måltider og holde stor variation i smag, konsistens og sammensætning af måltiderne. Vi laver mad af rene råvarer. Det sikrer at vores retter har højt indhold af vitaminer og sekundære næringsstoffer. Alle retter er lavet af økologiske og friske råvarer. Så kassen er perfekt til dig, der har travlt men gerne vil leve sundt med nærende vegetarisk mad.

Menuen er præcis den samme som hos vores abonnenter for hver uge, se denne uges menu her. Vi pakker fra toppen af menuen.

Mange af måltiderne er krydrede, men kun få nærmer sig stærkt krydret.

Bliv abonnent og opnå fordele

Læs eventuelt mere om fordelene ved at være abonnent her

Levering:
Kassen bliver leveret af Xpressen tirsdag eller torsdag mellem 7-17 og du behøver slet ikke være hjemme for at modtage kassen – fortæl os blot hvor du vil kassen bliver lagt henne og vi giver beskeden videre til chaufførene.
OBS! For at få leveret på tirsdag skal en ordre være lagt inden kl. 21.00 søndag og for levering på torsdag skal en ordre være lagt inden kl 21.00 tirsdag.