SUPPLÉR SELV KASSEN

- består af op til 5 forskellige velsmagende simreretter eller kødboller med sauce

SUPPLÉR SELV KASSEN er til dig, der gerne selv vil lave tilbehøret.
I SUPPLÉR SELV KASSEN finder du velsmagende og hjemmelavede retter uden tilbehør. Det betyder, at vi har lavet kødretten til dig og du sørger selv for tilbehøret.
Du kan vælge at lave kartofler, pasta, ris eller grøn salat til retten. Nemt og hurtigt til dig, der helst vil sætte dit eget præg på måltidet. Supplér Selv Kassen består af op til fem forskellige velsmagende måltider. Se menuen herunder – for de næste 3 uger. Vi har gjort det nemt for dig. 

SUPPLÉR SELV KASSEN er vores hjælp til hverdagen og til måltidet. Kassen består af velsmagende måltider. F.eks.Murgh Makhani butter chicken – indisk butter chicken, er et dybt krydret men ikke hot måltid, med et gavmildt indhold af smør og drænet yoghurt. Kan serveres med ris, yoghurt naturel og frisk koriander. En andet og udpræget dansk eksempel er Hakkebøf med sauce, som kan serveres med kartofler, bløde løg, syltede rødbeder og letkogt blomkål.

Du kan frit vælge det antal personer/måltider og antal dage, som netop du har behov for. Vi pakker fra toppen af menuen når du vælger mindre end fem måltider.
Det billigste er at bestille enten måltider til 4 personer i 5 dage eller til 2 personer i 5 dage.

Vi har lavet det, der tager lang tid og gjort os umage med det: Haft en gryde til at simre et par timer eller lavet fars, formet boller, stegt dem og lavet sovs på vores egen fond.

I menuen er der tips om hvad der kan passe til, så du kan sætte dit eget præg med det tilbehør som du vælger. Skal det være ris, kartofler eller bare en skive godt brød? Nyopgravede gulerødder eller en flot salat? Er det til en almindelig aften eller kommer der gæster?

Kassen består af portioner på 570 – 630 g (2 personer eller én MEGET sulten). Vælg 2, 4 eller 6 personer.

Denne kasse adskiller sig derfor fra de øvrige kasser, fordi i alle vore andre kasser er det bakker med et fuldt måltid passende til én person.

Nulstil mit valg

Uge 33 2020

Udskriv ugemenu
Leveres 11. og 13. august
  • Ugens Desserter

Uge 34 2020

Udskriv ugemenu
Leveres 18. og 20. august
  • Ugens Desserter

Uge 35 2020

Udskriv ugemenu
Leveres 25. og 27. august
  • Ugens Desserter

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


Boller i karry, det var lige så godt..

“Det er bare super dejlig mad. Har lige fået Boller i Karry, det var lige så godt som jeg selv kan lave det”

– Lizzy G

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.