Færdigmad til pensionister

Særligt velegnet til pensionister, der ønsker færdigmad tilberedt af lokale økologiske råvarer – med masser af kærlighed. Så er du sikker på at få god nærende mad hver dag.

Alle retter er lette at tygge.

 

Færdigmad til pensionister

Pensionist Kassen med færdigmad til pensionister er særligt sammensat til dig, der:

  • værdsætter klassisk dansk mad med grøntsager
  • ønsker mad der er lette at tygge
  • har et lavt til middel aktivitetsniveau (og tilhørende appetit)
  • vil spise økologisk og velsmagende mad der er næsten som du selv ville have lavet det
  • vil slippe for selv at sammensætte menu, handle ind, slæbe hjem, kokkerere og at tage den store opvask
    går op i dyrevelfærd samt at minimere madspild

Kassen indeholder hver gang 12 frosne måltider af økologisk og velsmagende færdigmad, der alle er lette at tilberede samt at tygge (typisk farsretter, fisk og supper).

Sådan opbevares og tilberedes færdigmad

Retterne i Pensionist Kassen kan enten opbevares på køl i 3 dage eller på frost i op til et år. Hermed opnås en stor fleksibilitet og der er taget højde for at der kan være dage hvor du ikke har lyst til at varmt måltid mad, hvor du ikke spiser derhjemme eller hvor du har gæster. I sidstnævnte tilfælde kan du bestille gæstemad her.

Sådan tilbereder du fra optøet tilstand: Varmes i 4 minutter på fuld styrke i mikroovn eller i 20 minutter i almindelig ovn på 170 grader.

Sådan tilbereder du direkte fra frost: Varmes i 7 minutter på fuld styrke i mikroovn eller i 30 minutter i almindelig ovn på 170 grader.

Dette kræves for at kunne få færdigmad til pensionister

Du skal have en fryser med plads til minimum 9 måltider. Der vil være 12 måltider i hver kasse, men da holdbarheden er 3 dage på køl, kan du godt nøjes med at fryse de 9 måltider ned til senere brug. Herudover skal du bruge en ovn eller en mikroovn for at kunne varme den færdige mad. For at bevare vitaminerne leveres måltiderne frosne, det er ikke varm mad til ældre, men mad hvor smag og næringsindhold er bevaret. Pensionistmad eller Ældremad kan godt være mad af høj kvalitet.

Hver bakke er ét fuldt måltid til én person. Hvis I er to personer, kan der bestilles to Pensionist Kasser eller vælg en af de andre kasser som alle har mulighed for to af de samme måltider.

Hos Halkær Ådal har vi udbringning af mad til pensionister i hele landet. Kassen med mad leveres af et fragtfirma imellem kl. 7-18. Det er vigtigt at fragtmanden kan komme ind til din fordør, men du behøver ikke selv at være hjemme, da maden er pakket med tøris.

Bor du i lejlighed med en dørtelefon kan du evt. træffe aftale med en nabo om at de skal lukke fragtmanden ind (hvis du har et ærinde i løbet af tirsdagen).

Eller du kan skrive i feltet “hvor må kassen stilles” når du bestiller, hvis der er særlige beskeder til fragtmanden. Du kan sende din opgangsnøgle til fragtmanden, ring til vores kundeservice 51914642 for information.

Vær opmærksom på at maden kun holdes afkølet i 24 timer fra den bliver afsendt og at det er dit ansvar at fragtmanden kommer ind med kassen.

Her leveres færdigmad til pensionister

Vi leverer færdigmad i hele Danmark – undtaget på ikke brofaste øer. Maden vil blive leveret med X-pressen i tidsrummet mellem kl. 7-18. Levering af mad til ældre – direkte til døren.

Pris på færdigmad til pensionister

Prisen pr. et færdigt måltid mad, inklusiv håndtering, forsendelse og moms, er 77 kroner.