Færdigmad til pensionister

Vi tilbereder kun mad som vi selv gerne vil spise hver dag. For det er vigtigt, at den mad du spiser hver dag forbedrer din livskvalitet. 

Alt vi laver er derfor håndlavet fra bunden af gode økologiske og, så vidt muligt lokale, danske råvarer. Derudover er vores måltider udviklet med hensyn til de officielle kostråd, og uden tilsætningsstoffer og smagsforstærkere

Du kan derfor trygt spise og/eller servere vores mad med god samvittighed.

Færdigmad til pensionister

Færdigmad til pensionister

Pensionist kassen er særligt sammensat med 10-12 færdigtilberedte, økologiske måltider, til dig som:

  • har lyst til at spise hjemmelavede måltider af høj kvalitet og uden tilsætningsstoffer, selvom du ikke selv har mulighed for at stå i køkkenet hver dag
  • værdsætter klassisk dansk mad med grøntsager
  • ønsker mad der er nem at tygge og er mildt krydret
  • har et lavt til middel aktivitetsniveau (og tilhørende appetit)
  • vil spise økologisk og velsmagende mad der er som du selv ville have lavet det
  • går op i dyrevelfærd samt at minimere madspild
"Lækre, hjemmelavede, økologiske måltider"
"Både min bedre halvdel og datter er med et pænt ord ”forholdsvis kræsne” (vores datter spiser stort set ikke varm mad). Vi har alle 3 spist med største velbehag – og vi er blevet mætte på en 2 pers. kasse. Det har været en sand fornøjelse at spise aftensmad de sidste 5 dage! Ingen diskussioner om menuen (kan vi lide maden eller ej), en begrænset opvask og et minimum af forberedelsestid i køkkenet. Til gengæld har jeg med REN SAMVITTIGHED kunnet servere lækre, ”hjemmelavede”, økologiske måltider <3 Tusind, tusind tak for mad! " -Britt
Bestil din måltidskasse
Tidligere
Næste

Sådan opbevares og tilberedes dine måltider

Måltiderne kan enten opbevares på køl i 3-4 dage eller på frost i op til et år. 

Du skal derfor have en fryser med plads til minimum 9 måltider. Der vil være 10-12 måltider i hver kasse, men da holdbarheden er 3 dage på køl, kan du godt nøjes med at fryse de 9 måltider ned til senere brug.

Vi anbefaler at, da måltiderne er frosne ved levering, de bliver opbevaret på frost. Hermed opnås en stor fleksibilitet og der er taget højde for at der kan være dage hvor du ikke har lyst til at varmt måltid mad, hvor du ikke spiser derhjemme eller hvor du har gæster.

Sådan tilbereder du fra optøet tilstand: Varmes i 4 minutter på fuld styrke i mikroovn eller i 20 minutter i almindelig ovn på 170 grader.

Sådan tilbereder du direkte fra frost: Varmes i 7 minutter på fuld styrke i mikroovn eller i 30 minutter i almindelig ovn på 170 grader

Vi leverer færdigmad til pensionister i hele landet

Hos Halkær Ådal har vi udbringning af mad til pensionister i hele landet – undtaget på ikke brofaste øer

Måltidskassen leveres af X-pressen imellem kl. 7-18. Det er vigtigt at fragtmanden kan komme ind til din fordør, men du behøver ikke selv at være hjemme, da maden er pakket med tøris.

Bor du i lejlighed med en dørtelefon kan du evt. træffe aftale med en nabo om at de skal lukke fragtmanden ind (hvis du har et ærinde i løbet af din leveringsdag).

Ellers kan du også skrive i feltet “hvor må kassen stilles” når du bestiller, hvis der er særlige beskeder til fragtmanden.

Levering af mad til ældre – direkte til døren.