ALLERGIVENLIGE MÅLTIDER

På denne side finder du måltider der har det til fælles at være allergivenlige. Nogle er mælkefri, andre er glutenfri og du finder endda også en del måltider hos Halkær Ådal Økologisk som både er mælke- og glutenfri.

Nedenunder har du mulighed for at vinge af, hvilke typer måltider du er interesseret i. Du kan vælge flere forskellige på én gang. Er du til det plantebaserede køkken kan du f.eks. vælge “vegansk” og evt. også “vegetarisk”. På den måde, får du kun de måltider frem som kunne være interessant for dig. Ønsker du at se alle vores måltider, behøver du slet ikke vinge nogen af kategorierne af.

Viser alle 35 resultater

Allergi-venlige måltider

Leder du efter allergivenlige måltider, der er færdigtilberedt fra bunden af økologiske råvarer og uden tilsætningsstoffer, er du landet det rette sted.

Vi synes, alle skal have nem og lige adgang til god økologisk mad. Også dig som har en eller andet fødevare allergi/intolerance. Denne kategori er derfor i konstant udvikling, hvor udvalget kun kommer til at blive større.

Har du et specielt ønske om et allergivenligt måltid, kan du altid sende en mail til vores kundeservice. Se hvordan du bedst kan komme i kontakt med os HER.

Fødevaresikkerhed er os en hjertesag

Vi tager specielt hensyn til håndtering af allergener i vores køkken, for at undgå kryds-kontaminering i vores mad. Så når produktionsplanen bliver lavet til køkkenet, har vi altid ekstra fokus på allergener. Vi er især opmærksomme på tidsmæssig og geografisk adskillelse af produktion og pakning af allergivenlige måltider og dem som indeholder allergener.

Allergivenlige måltider pakkes som regel først på dagen. Men hvis ikke det kan lade sig gøre, så rengøres alle overflader, andre berøringsflader, og maskiner grundigt. Derudover skiftes der selvfølgelig forklæder, når vi skifter til pakning af lav-allergen måltider. Der bruges handsker, ved pakning af alle vores måltider, som skiftes jævnligt og efter hvert eneste måltid er pakket i vores køkken.