Vælg din økologiske måltidskasse

Vælg din økologiske måltidskasse

Vores økologiske måltidskasser gør det nemmere for dig at spise varieret i hverdagen. Med en økologisk måltidskasse fra Halkær Ådal, behøver du ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag, selvom hverdagen er travl. Hos os finder du et godt udvalg af forskellige måltidskasser, der indeholder en række lækre økologiske færdigretter.

Måltidskasserne på denne side er abonnementsvarer og kan bestilles til 1 eller flere personer. Ønsker du at bestille måltidskasse UDEN abonnement kan vi anbefale vores prøvekasser, lykkekasser eller at du selv samler din måltidskasse med måltider fra vores vælg-selv sortiment.

Alle vores måltidskasser leveres i hele landet (undtaget ikke bro-faste øer) af X-pressen mellem kl. 07.00-18.00 tirsdag eller onsdag.

HALKÆR KASSEN

Livretter med kød og grønt

Pensionist kassen

Tyggevenlige og milde måltider

Vegetar kassen

Grønne måltider med smag

grønt + fisk + fugl kassen

Vegetarmåltider samt retter med kylling og fisk

Halkær Ådal leverer økologiske måltidskasser med de bedste råvarer

Uanset hvor gammel man er, er mad med god næringsværdi altid vigtig – for det du spiser, hænger sammen med din livskvalitet. Hos Halkær Ådal gør vi os derfor umage med at lave hjemmelavet, økologisk mad af høj kvalitet. Vi laver mad, som både er nærende, smagfuld og økologisk, og vores måltider dækker både over klassikere, som du allerede kender, samt nye, spændende måltider. Med en økologisk måltidskasse fra Halkær Ådal får du leveret god, hjemmelavet mad, som vi selv med glæde ville spise hver dag! 

Alle vores måltider er lavet fra bunden af økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer uden unødvendige smagsforstærkere eller tilsætningsstoffer. Vi udvikler desuden måltiderne med hensyn til de officielle kostråd, så du trygt, og med god samvittighed, kan spise vores mad.

Få mere madglæde i hverdagen med en økologisk måltidskasse

Det kan være svært at få tid til det hele i en travl hverdag. Med en økologisk måltidskasse fra Halkær Ådal behøver hverdagens udfordringer ikke at komme i vejen for et godt og nærende måltid. Vores økologiske måltidskasser findes i forskellige varianter, så du med sikkerhed kan finde en type, der falder i din og din families smag. Hvad end det er vegetarisk mad eller klassiske hverdagsretter, leverer vi velsmagende mad af høj kvalitet.

Vores koncept er simpelt: Bestil, modtag og varm op! Sådan får du nemt lækker og god aftensmad samt mere tid til det, der er vigtigt for dig i hverdagen. Du bestiller blot den økologiske måltidskasse, der frister dig. Vi leverer den lige til din dør. Her er maden frosset ned i portioner, som du kan opbevare på køl eller frys. Når maden skal nydes, skal du blot varme den op. Det bliver ikke nemmere!

Økologiske måltidskasser på fleksibelt abonnement

Der er mange fordele ved at bestille økologiske måltidskasser på abonnement hos Halkær Ådal. Som abonnementskunde hos os får du f.eks.:

  • Altid gratis levering i hele landet (også ved tilkøb)
  • Særtilbud på tilkøb (en gang i mellem)
  • Små gaver i din måltidskasse (en gang imellem)
  • Sund og varieret kost med hjemmelavede måltider

Vores abonnementsløsning er fleksibel. Dit abonnement kan til enhver tid opsiges med omgående virkning, og det kan desuden sættes på pause, hvis dette skulle ønskes. Der er derfor slet ingen binding på vores abonnementer.

Vi portionsanretter måltiderne, og du bestemmer, om din økologiske måltidskasse skal være til én eller flere personer. Desuden bestemmer du også, hvor ofte vi skal levere, og hvor din måltidskasse skal stilles ved levering. Du behøver nemlig ikke være hjemme, når vi leverer. Vi laver også de lækreste, hjemmelavede desserter, som du kan tilvælge ved køb af en økologisk måltidskasse.

Har du nogle specifikke hensyn, kan vi i de fleste tilfælde hjælpe dig. Du bedes kontakte vores kundeservice for at høre nærmere om dine muligheder. Ring til os på +45 5191 4642 eller skriv en mail til kundeservice@halkaeraadal.dk

Vil du selv have lov til at bestemme, hvilke måltider der skal være i din økologiske måltidskasse? Så kan du nemt sammensætte din egen menu med måltider fra vores vælg-selv-sortiment

Levering af din økologiske måltidskasse

X-pressen leverer din måltidskasse fra Halkær Ådal Økologisk i hele Danmark – med undtagelse af ikke bro-faste øer – mellem 7.00-18.00 tirsdag eller onsdag.

Du bestemmer selv frekvensen af dine leveringer og hvilken dag bedst passer dig. Du behøver dog ikke være hjemme når din måltidskasse bliver leveret. Alt vores mad leveres på frost, hvor vi pakker det omhyggeligt i en termokasse med tøris.

Prøv en måltidskasse

Prøv en enkelt levering af måltidskasse.

Om måltidskasse 1 person

Måltidskasse 1 person