Den perfekte gave

Den perfekte gave til den der har alt

Gaver af god kvalitet

En gave fra Halkær Ådal Økologisk er den perfekte gave til dem du holder af. For du giver ikke blot en fantastisk smagsoplevelse men du giver faktisk også din gavemodtager en velfortjent pause fra menuplanlægningen og ekstra tid i en travl hverdag. 

Vores økologiske måltidskasser gør det nemmere at spise varieret i hverdagen. Med en økologisk måltidskasse fra Halkær Ådal, behøver du nemlig ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag, selvom du ikke har tid eller overskud til selv at lave mad fra bunden. Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige økologiske måltidskasser med færdigtilberedte måltider lavet fra bunden af råvarer af høj kvalitet.

Du bestiller, vi pakker ind og leverer helt til din gavemodtagers dør. 

Har du ønske om at der følger en personlig hilsen med din gave, kan du skrive en mail til kundeservice@halkaeraadal.dk når du har bestilt. Oplys ordrenummer og skriv din hilsen. Vi skal nok sørge for at håndskrive den på et pænt kort og pakke det med din gave når den skal leveres. 

På denne side kan du finde vores forslag til den perfekte gave.

1. Økologisk måltidskasse i abonnement

Giv gaven af tryghed med et måltidskasse abonnement. Du kan med fordel oprette et abonnement til din gavemodtager. Det har vi rigtig god erfaring med. 

Når du opretter første bestilling, skriver du blot ønsket modtager og leverings adresse på din ordre. Sørg for at indtaste dine egne betalings oplysninger. Vi sørger så for at den ønskede måltidskasse bliver leveret som den skal og med den frekvens, du ønsker. 

Fordelene ved et abonnement hos Halkær Ådal Økologisk er blandt andet at:

 • alle vores abonnementer er helt uden binding og kan opsiges med omgående virkning
 • der er gratis levering (også på mere køb)
 • der forekommer af og til små gaver fra os med i måltidskasserne

Du kan derfor, med god samvittighed, give et abonnement til dem du holder af. 

2. Personligt sammensat måltidskasse

Kender du din gavemodtager godt, så kan du med fordel samle en personlig måltidskasse med økologiske måltider/bøffer/deller/desserter lavet fra bunden med kærlighed.

Vi har et bredt udvalg af økologisk mad hvor der skulle være nemt nok at finde noget til enhver behov. Så om din gavemodtager spiser:

 • traditionel kost
 • vegetarisk
 • vegansk
 • eller har gluten- og/eller mælkeallergi

.. kan du finde lækre måltider, bøffer, deller og desserter som passer deres behov i vores vælg-selv sortiment. 

Færdigmad til pensionister

3. Lykkekasse

Du husker det måske, fra da du var barn: at købe en lykkepose/pakke hos din lokale købmand eller på loppemarkedet. Spændingen ved at åbne emballagen, for at finde ud af hvad du fik, var nærmest som at åbne en gave på din fødselsdag! Nogle gange fik du måske noget du slet ikke kunne bruge til noget som helst. Mens du andre gange var så heldig at få noget du virkelig var glad for.

Vores lykkekasser er baseret på stort set det samme koncept. Forskellen er bare, at du altid får mere for pengene og du bliver ALTID glad for indholdet (håber vi), når du bestiller en lykkekasse fra os.

Alle lykkekasserne har det til fælles at de indeholder 4 assorterede økologiske måltider af høj kvalitet, til en meget fornuftig pris. Den perfekte julegave 

Vi har 6 forskellige lykkekasse varianter, så der burde være noget for enhver smag.

4. Dessertæske

Har din gavemodtager en sød tand? Så kunne en dessertæske med 5 assorterede øko desserter være den perfekte gave til dem. 

Dessertæskens indhold skiftes jævnligt ud, og den indeholder altid:

 • 2x bægre gourmet is fra Skarø Is
 • 1x hjemmelavet fromage
 • 2x hjemmelavede kager med eller uden flødeskum
Halkær Ådals desserter

5. Gavekort

Vores gavekort kan varmt anbefales som gave til dine nærmeste, uanset om det er:

 • din kusine som lige er flyttet hjemmefra
 • dine forældre
 • svigeforældrene
 • din onkel som bor alene
 • din veninde som venter sig, eller lige har født et barn

..kan vi love at et gavekort fra Halkær Ådal Økologisk vil blive taget godt imod og vil fremkalde brede smil på deres læber. 

Du bestiller det antal gavekort du har lyst til, til valgfrie beløb, og vi sender et smukt gavebrev, sammen med en kode, til din indbakke et øjeblik senere – klar til at blive printet ud og pakket i en kuvert. Nemt, hurtigt og betænksomt.