PRØV ÉN LEVERING AF MÅLTIDSKASSE

Prøvekasserne sendes kun én gang og er derfor IKKE abonnements kasser. De er derfor perfekte til det formål at få prøvet vores måltidskasser af eller som gave til én du holder af. Bestil så mange prøvekasser du har lyst til, og så mange gange du vil.Kassen bliver leveret direkte til din dør – og du behøver ikke være hjemme ved levering.

Nedenunder har du mulighed for at vinge af, hvilke typer måltider du er interesseret i. Du kan vælge flere forskellige på én gang. Er du til det plantebaserede køkken kan du f.eks. vælge “vegansk” og evt. også “vegetarisk”. På den måde, får du kun de måltider frem som kunne være interessant for dig. Ønsker du at se alle vores måltider, behøver du slet ikke vinge nogen af kategorierne af.

Viser alle 4 resultater

Prøv en enkelt levering måltidskasse med økologiske måltider der er færdigtilberedte fra bunden, af så vidt muligt, lokale råvarer. Vi fokuserer på at fremhæve råvarernes gode smag, derfor er det vigtigt at de er af en rigtig god kvalitet. Alt vores mad bliver dermed tilberedt uden unødvendige tilsætningsstoffer og smagsforstærkere.

En prøvekasse leveres som sagt blot en enkelt gang, og du kan bestille så mange prøvekasser og så mange gange, du har lyst til.