MÅLTIDER LAV-ALLERGEN

Nedenunder har du mulighed for at vinge af, hvilke typer måltider du er interesseret i. Du kan vælge flere forskellige på én gang. Er du til det plantebaserede køkken kan du f.eks. vælge “vegansk” og evt. også “vegetarisk”. På den måde, får du kun de måltider frem som kunne være interessant for dig. Ønsker du at se alle vores måltider, behøver du slet ikke vinge nogen af kategorierne af.

Viser alle 22 resultater

Allergivenlige færdigretter

Økologiske og allergivenlige færdigretter der er helt uden flere forskellige allergener uden at gå på kompromis med smagen.

Måltiderne i denne kategori indeholder IKKE:

  • Mælk, laktose, hvedemel, gluten
  • Korn og produkter heraf: hvede, rug, havre, majsstivelse

Fødevaresikkerhed i højsædet

I vores køkken tager vi specielt hensyn til håndtering af allergener, for at undgå kryds-kontaminering i vores måltider. Når vi laver en produktionsplan i køkkenet, tager vi altid ekstra hensyn til allergener. Vi er især opmærksomme på geografisk og tidsmæssig adskillelse af f.eks. produktion af måltider der indeholder gluten- og mælkeprodukter og gluten- og mælkefrie måltider.

Alt vores personale er især opmærksomme når mælke- og glutenfrie måltider skal pakkes. Lav-allergen måltider pakkes helst som det første på dagen. Men hvis ikke det kan lade sig gøre, så rengøres alle overflader, maskiner, og andre berøringsflader grundigt og der skiftes forklæde, når vi skifter til pakning af lav-allergen måltider. Der bruges handsker, ved pakning af alle måltider, som skiftes jævnligt og efter hvert eneste måltid er pakket i vores køkken.

Har du et specielt ønske om et mælke- og glutenfrit måltid, eller måltid frit for andre allergener, kan du altid sende en mail til vores kundeservice. Se hvordan du bedst kan komme i kontakt med os HER.