MÅLTIDER LAV-ALLERGEN

Allergivenlige færdigretter

Økologiske og allergivenlige færdigretter der er helt uden flere forskellige allergener uden at gå på kompromis med smagen.

Lav-allergen måltider

Disse måltider indeholder IKKE:

  • de mest almindelige allergener: Mælk, laktose, hvedemel, gluten
  • korn og produkter heraf: hvede, rug, havre, majsstivelse
  • tilsætningsstoffer og modificerede ingredienser og vi bruger hellere ikke færdigvarer med et stort indhold af disse (de kan dog ikke helt undgås når vi bruger f.eks. rismælk)

Måltiderne er cøliaki venlige og er lavet af økologiske råvarer af høj kvalitet.

Vi gør os umage for at undgå kryds-kontaminering

Vi gør os umage for at holde vores varer der er uden gluten helt separate fra andre varer. Det gør vi for at undgå kryds-kontaminering af varerne. Når vi laver allergi venlige måltider er de lavet et andet sted i køkkenet end de måltider der indeholder allergener. Personalet i pakkeriet er også meget opmærksomme når mælke- og glutenfrie måltider skal pakkes. Alle overflader er vasket grundigt efter hvert måltid er pakket og forklæde og handsker bliver  skiftet når vi har allergivenlige måltider.

Behovet for flere laktose- og glutenfrie måltider er blevet større

Vi kan mærke at der er et større behov for flere mælke- og glutenfrie måltider til vores kunder så vi tilføjer løbende flere måltider i denne kategori. Dvs. at kategorien kommer kun til at vokse.

Har du et specielt ønske om et mælke- og glutenfrit måltid kan du altid sende en mail til vores kundeservice. Se hvordan du bedst kan komme i kontakt med os HER.

Viser alle 16 resultater