VEGANSKE MÅLTIDER

Det veganske køkken byder på alverdens lækre retter. Her på siden finder du vores udvalg af veganske måltider, der er lavet helt uden kød, fisk, fjerkræ, æg, ost, mælk, honning og andre animalske produkter. Vi bruger altid økologiske råvarer af høj kvalitet og stoler på råvarernes gode smag. Vi benytter dermed urter og hjemmelavet fond f.eks. til at krydre vores mad. Smagsforstærkere bruger vi ikke i vores køkken, og heller ikke tilsætningsstoffer. Vores udvalg af veganske måltider byder både på moderne retter og veganske fortolkninger af klassiske favoritter, så der er noget for enhver smag. Vi leverer desuden dine veganske måltider lige til din dør uden ekstra omkostninger, hvis du køber for over 900 kr. – blot ikke til ikke-brofaste øer.

Nedenunder har du mulighed for at vinge af, hvilke typer måltider du er interesseret i. Du kan vælge flere forskellige på én gang. Er du til det plantebaserede køkken kan du f.eks. vælge “vegansk” og evt. også “vegetarisk”. På den måde, får du kun de måltider frem som kunne være interessant for dig. Ønsker du at se alle vores måltider, behøver du slet ikke vinge nogen af kategorierne af.

Viser alle 7 resultater

Lad dig inspirere af veganske måltider fra Halkær Ådal

Har du ikke mulighed for at stå i køkkenet hver dag? Så kan det være, at vores udvalg af færdiglavede veganske måltider er lige noget for dig. Her på siden har vi samlet vores veganske retter, som blandt andet byder på lækre plantebøffer, velsmagende gryderetter og veganske desserter. Det hele er færdiglavet og klart til opvarmning.
En vegansk kost behøver nemlig langt fra at være kedelig eller begrænsende. I vores veganske måltider benytter vi lækre økologiske grønsager, nødder, bælgfrugter, og i nogle tilfælde erstatningsprodukter som f.eks. økologisk ærteprotein, som både mætter og tilfredsstiller dine smagsløg. Nyd vores lækre veganske måltider, som blot skal opvarmes nemt og hurtigt i ovn, mikroovn eller på en pande. Uanset om du er veganer, eller du blot er nysgerrig på den plantebaserede kost, så tror vi, at du vil finde vores udvalg rigtig interessant.

Få vores veganske vælg-selv måltider leveret lige til døren

Alle de veganske måltider, du finder her hos Halkær Ådal Økologisk, er såkaldte vælg-selv måltider. Det betyder, at du selv kan vælge de måltider, du ønsker i din måltidskasse. På den måde kan du både købe enkeltstående måltider eller samle en måltidskasse med flere forskellige retter, du ønsker at prøve. I forbindelse med købet bestemmer du desuden selv, hvornår du ønsker din bestilling leveret, så du kan være sikker på, at det passer med din madplan. Med veganske måltider fra Halkær Ådal Økologisk får du nem og lækker aftensmad på (næsten) ingen tid. De hjemmelavede veganske måltider her på siden er desuden lavet fra bunden af friske, økologiske og, så vidt muligt, lokale råvarer, og udviklet med hensyn til de officielle kostråd.