VEGETAR KASSEN

- består af op til 7 forskellige velsmagende vegetariske måltider

I VEGETAR KASSEN kan du finde et bredt udvalg af meget forskelligartede vegetarretter – fra traditionelle måltider til mere moderne. Hjemmelavede og færdiglavede retter til dig, der gerne vil leve sundt med nærende vegetarisk mad. Retterne er både nye og klassiske retter. Alle retter er lavet af økologiske og friske råvarer.
Vegetar Kassen fra Halkær Ådal består af varierede grønne retter, der sikrer dig, at du får protein nok – det kræver større fokus end i retter med kød.
Prøv Vegetar kassen her og nyd de gode råvarer.

I VEGETAR KASSEN kan du finde et bredt udvalg af meget forskelligartede vegetarretter – fra traditionelle måltider som gulerodsdeller med kartofler, løgsauce og glaserede rødbeder til Thailandsk velkrydret panang curry med ris og misogryde med kikærter og selleri hvor det japanske miso (et gæret sojaprodukt) er smagsgiver med masser af umami. Vi forsøger ikke at lave måltider med “erstatningskød”.

Vi holder et vågent øje med proteinindholdet, der ikke er lige så højt som ved måltider med kød, men vi sikrer os at det aldrig kommer under 10% af energiindholdet, og som regel er det på 12-15%.

Der er en ny menu hver uge – dog kan der være en eller måske to retter, som er de samme, som ugen før.

Til menuen hører et bæger med sødt/surt som kun er med når syv måltider vælges.

Det billigste er at bestille enten måltider til 1 person i 7 dage eller til 2 personer i 5 dage.

Du kan frit vælge det antal personer/måltider og antal dage, som netop du har behov for. Vi pakker fra toppen af menuen når mindre end syv måltider vælges.

OBS! Mange af måltiderne er krydrede, men kun få nærmer sig stærkt krydret.

 

 

Nulstil mit valg

Uge 4 2020

Udskriv ugemenu
Leveres 21. og 23. januar
  • VEGETAR KASSEN

  • Ugens Desserter

Uge 5 2020

Udskriv ugemenu
Leveres 28.  og 30. januar
  • VEGETAR KASSEN

  • Ugens Desserter

Uge 6 2020

Udskriv ugemenu
Leveres 4.  og 6. februar
  • VEGETAR KASSEN

  • Ugens Desserter

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


Jeg har lagt mit liv i jeres hænder

“Jeg er meget tilfreds med Halkær Kassen og kvaliteten, som for mig er meget vigtigt. – Jeg har lagt mit liv i jeres hænder, når det gælder min daglige husholdning (varm mad hver dag) og stoler på jeres faglige kvalitet. Med stor hilsen “

– Jørgen H

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.