VEGETAR MÅLTIDSKASSE

Bestil din vegetar måltidskasse her på siden og få nem og dejlig mad serveret lige til din dør. Det bliver ikke nemmere med vores færdiglavede vegetarretter på frost, som er pakket med smag og lækre ingredienser. Vi tilbereder maden fra bunden, og fryser den ned i portioner, så du kan få lækker og varm mad, når det passer dig. I vores vegetar måltidskasser byder vi blandt andet på nærende og velsmagende supper, pastaretter, tærter, gryderetter og sammenkogte retter. Hvis du foretrækker plantebaseret mad, eller forsøger at spise mindre kød i hverdagen, så er disse dejlige vegetariske retter måske lige noget for dig.

Nedenunder har du mulighed for at vinge af, hvilke typer måltider du er interesseret i. Du kan vælge flere forskellige på én gang. Er du til det plantebaserede køkken kan du f.eks. vælge “vegansk” og evt. også “vegetarisk”. På den måde, får du kun de måltider frem som kunne være interessant for dig. Ønsker du at se alle vores måltider, behøver du slet ikke vinge nogen af kategorierne af.

Viser alle 15 resultater

Skab en vegetar måltidskasse efter dine ønsker

Uanset om du søger en vegetar måltidskasse til en enkelt person, eller er på udkig efter en løsning til en stor familie, så kan du finde det her hos os. Vi tilbyder både vegetar måltidskasser som enkeltkøb og som abonnementer, der kan tilpasses alt efter hvad, hvornår og hvor ofte, du vil have leveret. Med vores fleksible vegetar måltidskasse kan du få lækre aftensmåltider til alle ugens 7 dage, og hvis du har en sød tand, kan du tilvælge vores økologiske desserter. Dine vegetariske måltider modtages i frossen tilstand, og opbevares enten på køl eller på frost. Derfor har de en naturlig lang holdbarhed, og du kan spise dem op til et år efter, de er blevet produceret. For at lave nem og lækker aftensmad skal du blot optø og varme din foretrukne ret i ovn eller mikroovn. På ca. 30 minutter er maden klar til at blive anrettet og serveret. Vil du også undgå stress med indkøb og madlavning? Så vælg vores vegetar måltidskasse her på siden.

Nyd en smagfuld vegetar måltidskasse fra Halkær Ådal

Vi arbejder med gode råvarer, og det kan smages! Vores vegetar måltidskasse er lige noget for dig, der sætter pris på klassiske, moderne og smagfulde vegetar retter, der er lavet fra bunden. Vi forsøger så vidt muligt at benytte danskproducerede, lokale og økologiske råvarer i alle vores vegetar måltidskasser. I vores veganske køkken har vi blandt andet erstattet kødet med lækre grøntsager, bønner, ærtefars og andre proteinholdige vegetariske ingredienser. Se nærmere på retterne, der er fulde af smag og næring, lige her.