HALKÆR KASSEN

- består af op til 7 forskellige velsmagende måltider

Kassen er sammensat af retter med kød fra både ungokse, kylling, gris og fisk samt en enkelt kødløs dag. Vi koger selv fond til vores saucer, og der er altid en ekstra god ret til weekenden.

F.eks. Limousinegryderet med møre tern af limousinekvæg fra Norreorganic. Tyrekalvene har græsset naturarealerne i Kyø dale.
Kødet er marineret med øl og rosmarin, og retten er tilsmagt med sennep og ribssaft. Hertil serverer vi kartoffelmos, og der er måske sendt et bæger ribsgelé med dertil.

Et andet eksempel er Fiskedeller med dildsauce, kartofler og appelsinbagte gulerødder. Vi rører selv farsen og steger fiskedellerne som vi serverer med kartofler, dildsauce og appelsinbagte gulerødder.

Indholdet i Halkær Kassen varierer uge for uge, men der kan være en enkelt ret der er på menuen to uger i træk.

Vi pakker fra toppen af menuen når du vælger mindre end syv måltider. Tilbehøret – et bæger med sødt/surt er kun med når syv måltider vælges.

Det billigste er at bestille enten måltider til 1 person i 7 dage eller til 2 personer i 5 dage.

Du kan frit vælge det antal personer/måltider og antal dage, som netop du har behov for.

Ryd

Uge 30 2019

Udskriv ugemenu
Leveres  23. og 25. juli
  • HALKÆR KASSEN

  • Ugens Desserter

Uge 31 2019

Udskriv ugemenu
Leveres  30. juli og 1. august
  • HALKÆR KASSEN

  • Ugens Desserter

Ingen ugemenu

Den angivne ugemenu kunne ikke findes.

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


Det betyder noget for mig at råvarerne er økologiske og at alt er hjemmelavet.

“”924 kr. kan lyde som mange penge – men, hvis man som jeg er lidt småtspisende, så er der faktisk mad til 2 dage i en enkelt portion. Jeg plejer at give kartoffelmosen en klat smør og lidt salt, så er den som jeg kan lide den. På 2. dagen spiser jeg rester. Så er det hele rørt sammen og mikset som biksemad. Det smager faktisk endnu bedre dagen efter.” “

– Ruth, 78 år

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.