HALKÆR KASSEN

- består af op til 7 forskellige velsmagende måltider

Halkær Kassen er kundernes favorit – og er vores mest populære måltidskasse. Kassen indeholder velkendte danske hverdagsretter som hjemmelavede frikadeller, hakkebøf og forloren hare med skysauce, karbonader med grønærter, oksebryst i peberrodssauce og boller i karry. Du får også retter inspireret af andre køkkener, f.eks. spansk paella, indisk tikka masala med kylling, thai curry og svenske kjøttbullar.

Levering:
Kassen bliver leveret af Xpressen tirsdag eller torsdag mellem 7-17 og du behøver slet ikke være hjemme for at modtage kassen – fortæl os blot hvor du vil at kassen bliver placeret, så kommer det til at stå på labelen, så chaufføren ved det.

Der kan ske ændringer på forventede leveringsdage, f.eks. omkring helligdage. Tryk her for at se vores leveringskalender for 2021.

OBS! For at få leveret på en tirsdag skal din ordre være lagt inden kl. 21.00 søndag og for levering på en torsdag skal din ordre være lagt inden kl 21.00 tirsdag.

Økologisk madservice til alle

Økologisk madservice der gør det nemt for dig at spise sund og varieret mad – hver dag. Måltiderne vi laver i vores køkken er mildt krydrede, hvilket vil sige: Ingen overdrevet brug af f.eks. salt, chili, hvidløg og ingefær, men man kan naturligvis godt smage chili i vores tikka masala og chili con carne.

Velsmagende måltider lavet af ordentlige råvarer

I Halkær kassen finder du både retter, du kender i forvejen – og du bliver introduceret til nye spændende smagsoplevelser.

Frikadeller og hakkebøf hører måske nok til i kategorien – traditionelle hverdagsretter fra ”Mormors køkken”, men det er bestemt ikke det samme som forudsigelige og kedelige retter.

Alle vores retter har det særlige Halkær twist, som er vores signatur. Det kan være en ny smagsvariant af en velkendt ret eller grønsagstilbehør som giver måltidet lidt kant. Nogle af vores mest populære retter er f.eks. boller i karry med stegt selleri til og Limousinegryden, som er en klassisk oksegryderet, men hvor kødet er marineret i øl og rosmarin. Saucen er lavet på vores egen oksefond og smagt til med tomat og sennep. Begge retter indgår af og til i HALKÆR KASSEN.

Sådan er Halkær kassen sammensat

Det skærper appetitten at ugens måltider ikke minder alt for meget om hinanden. Det er ikke bare et spørgsmål om, ikke at skulle spise frikadeller både mandag og tirsdag – nej, det handler lige så meget om at tilbehør, ingredienser og smags-sammensætninger skal have lidt forskelligt at byde på. Vi sender ikke glaserede rødbeder med i samme uge som vi har rødbedesuppe på menuen. Og du skal ikke leve af ris hele ugen – der følger altid kartofler med til mindst 2 af ugens 7 måltider.

Du får:

 • Økologisk madservice med varierede måltider, hver uge
 • Måltider med fisk (f.eks. fiskesuppe, fiskeruller eller fiskefrikadeller)
 • Måltider med skært kød fra okse, gris eller kalv (f.eks. Limousinegryde eller skinkegryde)
 • Måltider, der indeholder kylling (f.eks. kyllingedeller eller karrykylling)
 • Max 1 måltid med suppe og/eller vegetarret
 • Minimum 2 ugentlige måltider med kogte kartofler
 • Kun ris og pasta med til enkelte måltider
 • Bestiller du måltider til 7 dage får du ekstra sødt/surt tilbehør (f.eks. et glas hjemmelavet ribsgele, hjemmesyltet græskar relish eller karrypickles)

Der indgår grønsager eller følger grønsagstilbehør med i/til alle måltider i måltidskassen – og med udgangspunkt i de grønsager, der er sæson for her og nu. Vi bruger med andre ord grønsagerne, når de er bedst: indeholder flest vitaminer og smager af mest muligt. Det giver dig de bedste smagsoplevelser – og så får du helt naturligt størst mulige variation i dine måltider henover et år.

(Vi pakker fra toppen af menuen, når du vælger færre end syv måltider.)

Portionsstørrelser

Alle retter er frosset i portionsstørrelser svarende til hvad 1 voksen person kan spise. Har du en god appetit kan du evt. supplere måltiderne med et stykke brød eller lidt salat – spiser du knap så meget, kan du sagtens fordele måltidet over to dage. Det har vi flere kunder der gør. Rester opbevares i køleskabet.

Vi vælger lokale leverandører hvor vi kan

Vi mener at råvarer skal så vidt muligt spises der hvor de produceres – det er almindelig sund fornuft, og samtidig er det gavnligt for klimaet.

-Kyllingekødet får vi leveret fra Rokkedahl kyllinger som næsten er nabo.
-Al vores fisk er MSC-certificeret og købt hos Hanstholm Fisk og Skaldyr som opkøber friskfangede fisk fra Atlanterhavet på Hanstholm fiskeriauktion.
-Øksekødet køber vi af Anders og Harriet Nørre, Nørre Organic. De har en fin besætning af Limousinekvæg som græsser på naurarealer i Halkær Ådal – blot 20 minutter fra vores køkken. De har været med hos Halkær Ådal Økologisk fra starten af, og er også anpartshaver i virksomheden.
-Frilands grise køber vi fra nordjyske øko-landmænd gennem Rævhede naturkød.
-Nyskrællede grønsager køber vi af landmanden Per Lassen ved Hobro. Han har et tæt samarbejde med lokale landmænd.
-Rå grønsager købes især ved Solhjulet der så vidt muligt bruger danske leverandører, men naturligvis også udenlandske – især europæiske. Frosne grønsager køber vi fra svenske Magnihill, der især forarbejder nordiske rodfrugter og bær. De frosne kartoffelbåde er fra Holland, hvor vi har fundet de mest velsmagende.

Du kan afprøve kassen

Du kan afprøve en enkelt Halkær kasse under vælg selv eller du kan bestille et abonnement og opnå abonnementsfordele (bl.a gratis levering). Du kan bestille abonnement til levering hver uge, hver 2. uge eller hver 4. uge.

Læs mere om dine fordele som modtager af en måltidskasse fra Halkær Ådal her

Nulstil mit valg

Uge 3 2021

Udskriv ugemenu
Leveres 19. og 21. januar
 • HALKÆR KASSEN

 • Ugens Desserter

Uge 4 2021

Udskriv ugemenu
Leveres 26. og 28. januar
 • HALKÆR KASSEN

 • Ugens Desserter

Uge 5 2021

Udskriv ugemenu
Leveres 2. og 4. februar
 • HALKÆR KASSEN

 • Ugens Desserter

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


…jeres fiskeretter imponerer.

“Kære Halkær Ådal! Jeg vil bare sige tak for fantastisk mad! Jeg har bestilt jeres [måltidskasse] nogle gange og synes retterne smager så godt. Jeg har ikke før smagt ’frysemad’ som smager af så meget før – især jeres fiskeretter imponerer. “

– Maiken H.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.