HALKÆR KASSEN

- måltidskasse i abonnement med varierede færdiglavede måltider

Nulstil mit valg

Halkær kassen

Vores mest populære måltidskasse. Alle måltiderne i Halkær kassen er selvfølgelige lavet fra bunden af økologiske og, så vidt muligt, lokale råvarer. Vi bruger ikke unødvendige tilsætningsstoffer i nogen af vores måltider, og udvikler alle måltider med hensyn til kostrådene.

Du har mulighed for at vælge 3, 5, 7 eller 10 måltider – hvor prisen per måltid bliver lavere efter som antal måltider stiger. Du styrer også selv til hvor mange personer måltidskassen skal være, og om du har lyst til at få økologiske desserter med din levering. Alle vores måltider har en naturlig lang holdbarhed på et år fra produktionsdato, grundet de er frosne. Så du kan sagtens have dem stående i din fryser i et godt stykke tid – uden de bliver dårlige.

Vi pakker altid fra toppen af menuen. Dvs. at hvis du vælger f.eks. 5 måltider, får du de 5 første måltider som står på ugemenuen.

Vi leverer helt til din dør i hele landet, undtagen ikke bro-faste øer.

Økologisk måltidskasse

Med en økologisk måltidskasse fra Halkær Ådal, er det nemt for dig at spise sund og varieret mad – hver dag, uden selv at skulle i køkkenet.

I Halkær kassen finder du både måltider, du kender i forvejen, med vores twist – og du bliver introduceret til nye spændende smagsoplevelser, uden at de er alt for fremmede. Der indgår grønsager eller følger grønsagstilbehør med i/til alle måltider i Halkær kassen. Med udgangspunkt i de grønsager, der er sæson for her og nu. Vi bruger med andre ord grønsagerne, når de er bedst og smager af mest muligt. Det giver dig de bedste smagsoplevelser – og så får du helt naturligt størst mulige variation i dine måltider henover et år.

Alle vores måltider har det særlige Halkær twist, som er vores signatur. Det kan være en ny smagsvariant af en velkendt ret eller grønsagstilbehør som giver måltidet lidt kant. Nogle af vores mest populære måltider er f.eks. boller i karry som vi serverer med ris, æblebåde og stegt selleri til, og vores limousinegryde, som er en klassisk oksegryderet, hvor vi marinerer kødet i øl og rosmarin. Saucen er lavet på vores egen oksefond og smagt til med tomat og sennep.

Sådan er Halkær kassen sammensat

Det skærper appetitten at ugens måltider ikke minder alt for meget om hinanden. Det er ikke bare et spørgsmål om, ikke at skulle spise frikadeller både mandag og tirsdag – nej, det handler lige så meget om at tilbehør, ingredienser og smags-sammensætninger skal have lidt forskelligt at byde på. Vi sender ikke glaserede rødbeder med i samme uge som vi har rødbedesuppe på menuen. Og du skal ikke leve af ris hele ugen – der følger altid kartofler med til mindst 2 af ugens 7 måltider.

Du får:

  • 2 måltider med skært kød fra okse, gris eller kalv (f.eks. Limousinegryde eller skinkegryde) ELLER 1 måltid med skært kød og 1 fiskemåltid
  • Måltid, der indeholder kylling (f.eks. kyllingedeller eller karrykylling)
  • Max 1 vegetarisk måltid ELLER suppe
  • Minimum 2 ugentlige måltider med kogte kartofler
  • Kun ris og pasta med til enkelte måltider

Der er ny menu hver uge, og efter 3 uger kan der være at del af måltiderne på menuen igen.

Vi pakker altid fra toppen af menuen. Dvs. at hvis du vælger f.eks. 5 måltider, får du de 5 første måltider som står på ugemenuen.

Det sker meget sjældent, men der kan ske ændringer af menuen, da et måltid kan blive udsolgt og derfor må skiftes til et tilsvarende måltid.

Portionsstørrelser

Alle måltider er frosset i portionsstørrelser svarende til hvad 1 voksen gennemsnitsperson spiser. Typisk indeholder vores måltider 2300 kJ, og aldrig mere end 2700 kJ. Har du en god appetit kan du evt. supplere måltiderne med et stykke brød eller lidt salat – spiser du knap så meget, kan du sagtens fordele måltidet over to dage. Det har vi flere kunder der gør. Rester opbevares i køleskabet.

Læs mere om hvordan vi udvikler vores måltider, mht. nærings indhold, HER.

Desserter

Vælger du 2 desserter pr. person, får du de to desserter som står på ugemenuen.

Vælger du 5 desserter, får du leveret en dessertæske sammen med dine måltider. Dessertæskens indhold skiftes jævnligt ud, og den indeholder altid: To bægre gourmet is fra Skarø Is, en hjemmelavet fromage, 2 hjemmelavede kager m/u flødeskum. Præcis hvilke smag/variant du får, finder du ud af når du modtager din måltidskasse.

Vælger du 7 desserter, får du en dessertæske + de to desserter der står på ugemenuen.

Levering

Kassen bliver leveret af Xpressen tirsdag, eller onsdag mellem 7-18 og du behøver slet ikke være hjemme for at modtage kassen – fortæl os blot hvor du vil at kassen bliver placeret, så kommer det til at stå på labelen, så chaufføren ved det.

Der kan ske ændringer på forventede leveringsdage, f.eks. omkring helligdage. Hvis det bliver relevant, bliver du gjort opmærksom på dette, inden ændringen træder i kraft.

OBS!

For at få leveret tirsdag, bestil senest kl. 21 onsdag ugen før.

For at få leveret onsdag, bestil senest kl. 21 torsdag ugen før.

Vi vælger lokale leverandører hvor vi kan

Vi mener at råvarer så vidt muligt skal spises der hvor de produceres – det er almindelig sund fornuft, og samtidig er det gavnligt for klimaet.

-Kyllingekødet får vi leveret fra Rokkedahl kyllinger som næsten er nabo.
-Al vores fisk er købt hos Hanstholm Fisk og Skaldyr som opkøber friskfangede fisk fra Atlanterhavet på Hanstholm fiskeriauktion.
-Øksekødet køber vi af Anders og Harriet Nørre, Nørre Organic. De har en fin besætning af Limousinekvæg som græsser på naurarealer i Halkær Ådal – blot 20 minutter fra vores køkken. De har været med hos Halkær Ådal Økologisk fra starten af, og er også anpartshaver i virksomheden.
-Frilands grise køber vi fra nordjyske øko-landmænd gennem Rævhede naturkød.
-Nyskrællede grønsager køber vi af landmanden Per Lassen ved Hobro. Han har et tæt samarbejde med lokale landmænd.
-Rå grønsager købes især ved Solhjulet der så vidt muligt bruger danske leverandører, men naturligvis også udenlandske – især europæiske. Frosne grønsager køber vi fra svenske Magnihill, der især forarbejder nordiske rodfrugter og bær. De frosne kartoffelbåde er fra Holland, hvor vi har fundet de mest velsmagende.

Du kan afprøve kassen

Du kan afprøve en enkelt levering Halkær kasse under PRØVEKASSER eller du kan bestille et abonnement og opnå abonnementsfordele (bl.a gratis levering). Du kan bestille din økologiske måltidskasse i abonnement til levering hver uge, hver 2. uge eller hver 4. uge.

Læs mere om dine fordele som modtager af en måltidskasse fra Halkær Ådal her