PENSIONIST KASSEN

- består af 10 eller 12 forskellige velsmagende måltider

PENSIONIST KASSEN består af velsmagende måltider med højt nærings- og vitaminindhold, nøjagtig ligesom måltiderne i de øvrige kasser. Måltidskassen er sammensat med god variation, og med fokus på måltider, der vækker appetitten. Alle måltider er mildt krydrede og lette at tygge. Hvis du kun ønsker 7, 5, 4 måltider pr. levering: Se  Halkær Kassen

Supper og saucer er kogt med vores egen hjemmelavede fond. Alle råvarer er økologiske og kommer så vidt muligt fra lokale leverandører. Fisken kommer fra Hanstholm Fisk & Skaldyr som forarbejder frisklandede fisk. Du får et veltilberedt måltid af ordentlige råvarer.

Vælg mellem 12 måltider inkl. lidt sødt til kaffen – f.eks. hjemmebagte småkager.
Eller vælg 10 måltider og 5 forskellige desserter i dessertæske.

Vi pakker fra toppen af menuen når du vælger mindre end tolv måltider.

Hvis du ønsker færre måltider pr. levering eller hvis du ønsker skært kød: Se  Halkær Kassen

Ved levering hver anden eller tredje uge vil mange måltider være forskellige fra seneste levering.

Nulstil mit valg

Uge 38 2019

Udskriv ugemenu
Leveres 18. og 20. september
  • PENSIONIST KASSEN

Uge 39 2019

Udskriv ugemenu
Leveres  24. og 26. september
  • PENSIONIST KASSEN

Uge 40 2019

Udskriv ugemenu
Leveres  1. og 3. oktober
  • PENSIONIST KASSEN

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


… holde vægten oppe..

“Hej og tak for svar. Jeg er meget glad for jeres mad, jeg holder stadig vægten, og det er, fordi jeg spiser hele portionen, der smager rigtig godt. Mvh “

– Ingrid G

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.