PENSIONIST/ÆLDRE KASSEN

- består af 10 eller 12 forskellige velsmagende måltider

PENSIONIST KASSEN / ÆLDRE KASSEN består af velsmagende måltider med højt nærings- og vitaminindhold. Måltidskassen er sammensat med god variation, og med fokus på måltider, der vækker appetitten.

Supper og saucer er baseret på vores egen hjemmelavede fond. Alle råvarer er økologiske og kommer så vidt muligt fra lokale leverandører. Fisken kommer fra Hanstholm Fisk & Skaldyr som forarbejder frisklandede fisk. Du får et veltilberedt måltid af ordentlige råvarer.

Vælg mellem 12 måltider inkl. lidt sødt til kaffen – f.eks. hjemmebagte småkager.
Eller vælg 10 måltider (inkluderer sjældent suppe) og 5 forskellige desserter i dessertæske.

Ved levering hver anden eller tredje uge vil mange måltider være forskellige fra seneste levering.

Ryd

Uge 21 2019

Leveres  21. og 23. maj

PENSIONIST/ÆLDRE KASSEN

Uge 22 2019

Leveres kun 28. maj pga Kr Himmelfartsdag

PENSIONIST/ÆLDRE KASSEN

Uge 23 2019

Leveres 4. og 6. juni

PENSIONIST/ÆLDRE KASSEN

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


Jeg har lagt mit liv i jeres hænder

“Jeg er meget tilfreds med Halkær Kassen og kvaliteten, som for mig er meget vigtigt. – Jeg har lagt mit liv i jeres hænder, når det gælder min daglige husholdning (varm mad hver dag) og stoler på jeres faglige kvalitet. Med stor hilsen “

– Jørgen H

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.