PENSIONIST KASSEN

- består af 10 eller 12 forskellige velsmagende måltider

PENSIONIST KASSEN består af 12 forskellige velsmagende måltider og lidt sødt f.eks. et par småkager

eller af 10 forskellige velsmagende måltider (sjældent supper) og 5 forskellige desserter i dessertæske.

Kassen er sammensat af retter med hakket kød fra både kylling, ungokse og gris, samt forskellige fiske- og vegetarretter samt supper. Retterne er mildt krydret, og er typisk forskellige typer af frikadeller, gryderetter, farsretter og supper.

Der er ingen måltider med kød i skiver eller tern. Selvom vores kød altid er mørt, er måltiderne udvalgt til Pensionistkassen særlig tyggevenlige. Det kan f.eks. være det meget populære Oksefarsbrød med ris, grønsager og tomatsauce. Her er kødet – som der ikke er sparet på – rørt med reven pastinak som giver smag og god saftighed. Eller en god Minestronesuppe med en dejlig hjemmebagt bolle til.

Dessertæskens indhold skiftes jævnligt ud, og den indeholder altid: To bægre gourmet is fra Skarø is, en hjemmelavet fromage, 2 hjemmelavede kager m/u flødeskum.

Ved levering hver anden eller tredje uge vil mange måltider være forskellige fra seneste levering.

Med 12 måltider er kassen er fuld, derfor har denne kasse den allerlaveste måltidspris af alle Halkær Ådals Måltidskasser.

Portionsstørrelserne er som i øvrige kasser. Vi pakker fra toppen af menuen når 10 måltider + dessert vælges, og det er oftest supperne eller en vegetarret som ikke kommer med.

Ryd

Uge 12 2019

Udskriv ugemenuLeveres 19. og 21. marts

HALKÆR KASSEN

KUN GRØNT KASSEN

GRØNT + FISK KASSEN

GRØNT + FISK + FUGL KASSEN

SUPPLÉR SELV KASSEN

PENSIONIST KASSEN

UGENS DESSERTER

Uge 13 2019

Udskriv ugemenuLeveres 26. og 28. marts

HALKÆR KASSEN

KUN GRØNT KASSEN

GRØNT + FISK KASSEN

GRØNT + FISK + FUGL KASSEN

SUPPLÉR SELV KASSEN

PENSIONIST KASSEN

UGENS DESSERTER

Uge 14 2019

Udskriv ugemenuLeveres 02. og 04. april

HALKÆR KASSEN

KUN GRØNT KASSEN

GRØNT + FISK KASSEN

GRØNT + FISK + FUGL KASSEN

SUPPLÉR SELV KASSEN

PENSIONIST KASSEN

UGENS DESSERTER

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


…mest min mand der spiser..

“Er meget glad for maden, det er mest min mand der spiser det, for jeg er ikke så meget for sovs og kartofler. Men han er rigtig glad for det.”

– Aase F

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.