PENSIONIST KASSEN

- består af 10 eller 12 forskellige velsmagende og tygge-venlige måltider

PENSIONIST KASSEN indeholder færdiglavede middagsretter der både dufter og smager godt, når du varmer og serverer dem. Begge dele er vigtige ingredienser i et måltid, særligt hvis du er småt spisende og udfordret på appetitten.

Denne måltidskasse er særligt sammensat til pensionister, der har brug for varm mad til 2 uger ad gangen. For at give plads til de ekstra måltider og samtidig gøre kassen billigst mulig, er der er ikke helt samme valgfrihed, som i vores øvrige kasser – du kan vælge mellem 12 middagsretter eller 10 middagsretter og 5 desserter.

PENSIONIST KASSEN indeholder velkendte, klassiske danske retter som hakkebøffer med bløde løg, frikadeller med kartofler og brun sauce, forloren hare med bacon og skysauce eller fiskefrikadeller med hjemmelavet remouladesauce og appelsinbagte gulerødder til. Du får også dejlige supper – f.eks. cremet jordskoksuppe eller klar suppe med hjemmebagt brød til.

Levering:
Kassen bliver leveret af Xpressen tirsdag eller torsdag mellem 7-17 og du behøver slet ikke være hjemme for at modtage kassen – fortæl os blot hvor du vil kassen bliver lagt henne og vi giver beskeden videre til chaufførene.
OBS! For at få leveret på tirsdag skal en ordre være lagt inden kl. 21.00 søndag og for levering på torsdag skal en ordre være lagt inden kl 21.00 tirsdag.

Pensionist mad i den højeste kvalitet

Pensionist mad af høj kvalitet. Måltidskassen er sammensat af retter, der mætter uden at lande som en sten i maven. Det er let fordøjelige og tyggevenlige måltider, men med præcis samme fokus på gode smagsoplevelser, som i vores øvrige måltidskasser. I PENSIONIST KASSEN gør vi os særligt umage med at sammensætte en menu der først og fremmest vækker glæden ved at spise godt.

Du kan vælge mellem måltider til 12 dage uden desserter – eller 10 måltider og 5 desserter.
Vælger du desserterne til, får du en blandet dessertæske, der f.eks. indeholder hjemmelavet citronfromage, jordbærgrød, gourmet is fra Skarø Is og hjemmebagt rabarberkage med flødeskum.

 

Hjemmelavet mad lavet fra bunden – god og varieret mad hver dag

Vi laver mad, som du selv ville have lavet den: rører farsen til frikadellerne, pandesteger bøfferne og laver supper og saucer på hjemmekogt fond. Vi bruger ordentlige og økologiske råvarer – så vidt muligt fra lokale producenter. Urter, græskar, kål og bær kommer blandt andet fra vores egen køkkenchef Edith’s økologisk certificerede køkkenhave. Fisken kommer fra Hanstholm Fisk & Skaldyr, som forarbejder frisklandede fisk. Vi bager selv og laver vores egne fromager. Det nyder du ofte godt af i PENSIONIST KASSEN.

Vores retter indeholder ikke kunstige smagsforstærkere – det er naturlige råvarer og ingredienser, der giver den gode smag. Måltiderne er mildt krydrede, men helt uden stærke krydderier, så de også tåles af sarte maver.

 

Sådan er Pensionist kassen sammensat

Noget af det vores kunder sætter størst pris på i PENSIONIST KASSEN er den store variation. Ugen har lidt forskelligt at byde på, så du ikke ender med altid at spise det samme.

Du får:

 • Mindst 2 måltider med fisk (f.eks. fiskeruller, stegt sild eller fiskefrikadeller)
 • Let fordøjelige måltider, der er til at tygge (f.eks. forloren hare, farserede porrer eller krydrede oksekødboller)
 • 1 måltid der indeholder kylling (typisk kyllingedeller)
 • Varierede supper (f.eks. minestrone- eller græskarsuppe)
 • Minimum 2 ugentlige måltider med kogte kartofler
 • Kun ris, pasta og bulgur med til enkelte måltider
 • Ingen stærkt krydret mad
 • Spændende grønsagstilbehør med vores særlige Halkær twist (f.eks. smørstegte bønner og blomkål eller stegte selleri)
 • Lidt sødt til kaffen eller 5 desserter

Der indgår grønsager eller følger grønsagstilbehør med i/til alle måltider i måltidskassen – og altid med udgangspunkt i de grønsager, der er sæson for her og nu. Vi bruger med andre ord grønsagerne, når de er bedst: indeholder flest vitaminer og smager af mest muligt. Det giver dig de bedste smagsoplevelser – og så får du helt naturligt størst mulige variation i dine måltider henover et år.

Portionsstørrelser

Alle retter er frosset i portionsstørrelser svarende til hvad 1 voksen person kan spise. Du kan sagtens fordele måltidet over to dage. Det har vi flere kunder der gør. Rester opbevares i køleskabet.

Tip! Gør lidt ekstra ud af serveringen og anret det varmede måltid på en tallerken. Det skærper appetitten.

 

Du kan afprøve kassen

Du kan afprøve en enkelt Pensionist kasse under vælg selv eller du kan bestille et abonnement og opnå abonnementsfordele (bl.a gratis levering). Du kan bestille abonnement til levering hver uge, hver 2. uge eller hver 4. uge.

Læs her om dine fordele som modtager af en måltidskasse fra Halkær Ådal

Nulstil mit valg

Uge 43 2020

Udskriv ugemenu
Leveres 20. og 22. oktober
 • PENSIONIST KASSEN

Uge 44 2020

Udskriv ugemenu
Leveres 27.  og 29. oktober
 • PENSIONIST KASSEN

Uge 45 2020

Udskriv ugemenu
Leveres 3, og 5. november
 • PENSIONIST KASSEN

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


… holde vægten nede..

“Jeg er meget tilfreds med maden, og de måltider har betydet at det er lykkes for mig at tabe mig. Jeg er en stor mand. Nu spiser jeg måltidet, og ikke en kæmpeportion.”

– Torben R

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.