MÅLTIDER UDEN MÆLK
Nedenunder har du mulighed for at vinge af, hvilke typer måltider du er interesseret i. Du kan vælge flere forskellige på én gang. Er du til det plantebaserede køkken kan du f.eks. vælge “vegansk” og evt. også “vegetarisk”. På den måde, får du kun de måltider frem som kunne være interessant for dig. Ønsker du at se alle vores måltider, behøver du slet ikke vinge nogen af kategorierne af.
Viser alle 17 resultater
- MÅLTIDER LAV-ALLERGEN
Boeuf Bourgignon med kartoffelbåde
Bakker á 420 g
kr. 99,00 – kr. 378,00 Vælg muligheder - ALLERGIVENLIGE MÅLTIDER
Braiseret gris med kartoffelbåde
bakker á 450 g
kr. 94,00 – kr. 359,00 Vælg muligheder - BØFFER OG DELLER
Frikadeller – 1 kg
pose med ca 20 store pandestegte frikadeller
kr. 187,00 Tilføj til kurv - KØD
Hakkebøf med bløde løg, skysauce og kartofler – lavallergén
bakker á 420 g
kr. 94,00 – kr. 359,00 Vælg muligheder - MÅLTIDER LAV-ALLERGEN
Indisk gryderet med basmatiris (vegansk)
bakker á 420 g
kr. 84,00 – kr. 318,00 Vælg muligheder - MÅLTIDER LAV-ALLERGEN
Karrygryde med quinoa og mandeldrys
bakker á 450 g
kr. 94,00 – kr. 359,00 Vælg muligheder - FISK
Lavallergén hvidfisk i grøn urtesauce med kartofler og ærter
bakker á 430 g
kr. 106,00 – kr. 404,00 Vælg muligheder - KØD
Lavallergen Kyllingelår i paprikasauce med ris og honningstegt porre/gulerod
bakker á 450
kr. 106,00 – kr. 448,00 Vælg muligheder - LYKKEKASSER
Lykkekasse – 4 lavallergene måltider
Assorterede lav-allergen måltider
kr. 385,00kr. 365,00 Tilføj til kurv - BØFFER OG DELLER
Veganske og glutenfri kikærtebøffer – 1 kg
pose med ca. 12 store pandestegte kikærtebøffer
kr. 147,00kr. 133,00 Tilføj til kurv - BØFFER OG DELLER
Veganske og glutenfri Rødbedebøffer – 1 kg
pose med ca. 12 pandestegte rødbedebøffer
kr. 150,00kr. 135,00 Tilføj til kurv
Måltider uden mælk
I denne kategori, finder du alle vores måltider uden mælk. Alt vores mad er lavet fra bunden, af økologiske råvarer.
Fødevaresikkerhed i højsædet
I vores køkken har vi skrappe procedurer. Især med hensyn til håndtering af allergener, for at undgå kryds-kontaminering i vores måltider. Når vi lægger produktionsplan i køkkenet, tager vi altid specielt hensyn til allergener. Her er det især geografisk og tidsmæssig adskillelse af f.eks. mælkefri produktion, som skal tages højde for.
Vores personale i køkkenet er meget opmærksomme når f.eks. mælkefrie måltider skal pakkes. Allergivenlige måltider pakkes helst som det første på dagen. Men hvis ikke det lykkes, så rengøres alle overflader grundigt og der skiftes forklæde, ved eventuel skift til f.eks. pakning af glutenfrie måltider. Det gør vi selvfølgelig også, efter pakning af andre måltider. Men når vi skal pakke allergivenlige måltider, er vi specielt opmærksomme på at ALLE berøringsoverflader rengøres. Bord, maskiner, knapper, håndtag af fryserrum, osv. Vores personale bruger handsker, ved pakning af dine måltider, som skiftes jævnligt og selvfølgelig efter hvert eneste måltid er pakket i vores køkken.
Det gælder helt generelt når vi arbejder med allergener at vi er meget opmærksomme på ikke at overføre allergener fra et måltid til et andet.