❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 1000,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

Måltidskasse 1 person

Økologisk måltidskasse til 1 eller flere personer

Når man er en ganske lille husholdning på 1-2 personer, kan det være lidt af en udfordring at finde motivationen til at lave mad. Om det er fordi man simpelthen ikke har mulighed for at lave mad, mangler kompetencerne til at sammensætte et måltid der indeholder den anbefalede fordeling af proteiner, kulhydrater og fedt eller noget helt det tredje. Så kan en økologisk måltidskasse til 1 person, med færdiglavede måltider, gøre en stor forskel i hverdagen.

Økologiske færdigretter af god kvalitet

Færdiglavede måltider er af så forskellig en kvalitet som de er mange. Hvad angår kvaliteten af vores mad, går vi ikke på kompromis med noget som helst.

Vi laver vores måltider helt fra bunden af høj kvalitets, økologiske og, så vidt muligt, lokale råvarer. Alle vores måltider er derudover udviklet med hensyn til de officielle kostråd og vi bruger ikke tilsætningsstoffer og smagsforstærkere.

Vi stoler på råvarernes kvalitet og lægger meget vægt på at fremhæve deres gode smag med f.eks. urter og krydderier der ikke indeholder for meget salt/sukker osv. Vi har med andre ord stor fokus på at den mad vi laver, er noget vi selv ville spise og servere til dem vi holder af, hver dag.

Måltidskasser til 1 eller flere personer

Alle vores måltider er færdiglavede og leveres portionsanrettet på frost helt til døren i hele Danmark. Med undtagelse af ikke bro-faste øer. Dermed kan vi tilbyde en økologisk måltidskasse til 1 person, eller flere. Det bestemmer du helt selv. Da alle måltiderne er færdigproducerede, kræver det blot en lille opvarmning i enten en almindelig ovn eller mikroovn, så har man et hjemmelavet måltid af ordentlig kvalitet klart på ingen tid.

Fleksibelt abonnement eller enkelt køb?

Hos Halkær Ådal Økologisk har du mulighed for at bestille måltidskasse i abonnement, hvor du selv styrer til hvor mange personer, hvor ofte og til hvor mange dage den skal leveres. Der er en fastlagt menu til alle vores abonnementer til hver uge. Men du kan nemt ændre dit abonnement eller sætte det på pause. Har du nogle hensyn som f.eks. fødevare intolerans, kan vi i de fleste tilfælde servicere dig – mod et lille gebyr.

Alle vores abonnementer er selvfølgelig uden binding. Så du kan opsige når som helst med omgående virkning.

Du kan med fordel også selv samle en personaliseret måltidskasse til 1 person eller flere, med måltider fra vores ”vælg-selv” sortiment. Vores ”vælg-selv” sortiment af måltider, supper, bøffer/deller og desserter er bredt og det skulle være nemt at finde noget til enhvers behov.

Måltidskasse i abonnement

Vi har flere forskellige måltidskasser som du kan tegne et abonnement på - selvfølgelig uden binding. Det skulle derfor være nemt at finde en måltidskasse der passer dine behov.

Du bestemmer selv hvor hyppigt din kasse leveres, og der er altid gratis fragt - også på mere køb.

Prøv en økologisk måltidskasse

Ønsker du dig en måltidskasse, men vil gerne få muligheden til at prøve en enkelt levering inden du tegner et abonnement?
Så er en prøvekasse et godt bud.

Du kan bestille så mange prøvekasser du har lyst til, og så mange gange du vil.
-

Saml din egen måltidskasse

I vores vælg-selv sortiment finder du flere forskellige måltider, bøffer, deller, supper og desserter. Du kan derfor nemt samle den helt perfekte måltidskasse til dine behov.

Her er der blot tale om enkelt levering, og der opnås gratis fragt ved alle bestillinger over 900,-