GRØNT + FISK + FUGL KASSEN

- består af 7 forskellige velsmagende måltider

Kassen er sammensat af to måltider med fisk, et måltid med fugl (oftest kylling) og fire vegetariske måltider. F.eks. Kyllingelår med ris og paprikasauce og Quinoadeller med porresauce, kartofler og grønsager

Kyllingekødet får vi leveret fra Rokkedahl kyllinger som næsten er nabo. Der er altid masser af smag i lårkødet, og til dette måltid har vi krydret lårene med paprika, og kreeret en god paprikasauce dertil og serverer det med ris og honningstegt porre/gulerod.

Den proteinrige quinoa er blandt meget andet også god til frikadeller. Vi rører farsen sammen med bl.a. champignon og spinat.  quinoadellerne kan være serveret med kartofler, porresauce og grønsager som  f.eks. en sauté af løg og peberfrugt.

Samt – da der er syv måltider – et lille bæger sødt/surt.

Der er en ny menu hver uge – dog kan der være en enkelt fiskeret, der er den samme, som ugen før.

OBS! Mange af måltiderne er krydrede, men kun få nærmer sig stærkt krydret.

Nulstil mit valg

Uge 38 2019

Udskriv ugemenu
Leveres 18. og 20. september
  • GRØNT + FISK + FUGL KASSEN

  • Ugens Desserter

Uge 39 2019

Udskriv ugemenu
Leveres  24. og 26. september
  • GRØNT + FISK + FUGL KASSEN

  • Ugens Desserter

Uge 40 2019

Udskriv ugemenu
Leveres  1. og 3. oktober
  • GRØNT + FISK + FUGL KASSEN

  • Ugens Desserter

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


Tak

“Jeg er meget tilfreds, jeg glæder mig dagligt over at få dejlig mad. Tak.”

– Aase T

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.