Grød

Nedenunder har du mulighed for at vinge af, hvilke typer måltider du er interesseret i. Du kan vælge flere forskellige på én gang. Er du til det plantebaserede køkken kan du f.eks. vælge “vegansk” og evt. også “vegetarisk”. På den måde, får du kun de måltider frem som kunne være interessant for dig. Ønsker du at se alle vores måltider, behøver du slet ikke vinge nogen af kategorierne af.

Viser alle 5 resultater

Færdigtilberedt grød fra Halkær Ådal

-Lavet fra bunden af økologiske råvarer.

Færdigtilberedt grød er for mange den perfekte morgenmadsløsning og dermed en god tilføjelse til dagens kostplanlægning. En nærende og velsmagende morgenmad skulle være en mulighed for alle, også selvom du ikke har muligheden for selv at tilberede en af slagsen.

Alt vores grød er selvfølgelig lavet fra bunden af gode økologiske og, så vidt muligt, lokale råvarer. De er udviklede af vores ernæringsassistent, efter opfordring fra nogle af vores faste kunder. Hun har taget højde for både smag, konsistens og selvfølgelig næringssammensætning.

Opvarmning eller ej?

Vores færdigtilberedt grød leveres i frosset tilstand i en plastik CPET bakke. De har den fordel at tåle både frost og varme, hvilket gør at du kan opvarme grøden direkte i bakken i enten en ovn eller mikroovn. Grøden behøver ikke nødvendigvis at blive opvarmet, hvis man er til en skål kold grød. Vi anbefaler dog at den opvarmes fra optøet tilstand, da det giver den bedste smagsoplevelse.

Abonnement på morgenmad

Selvom vores grød er en enkeltkøbs varer, kan du sagtens få dem som et abonnement. Du bedes venligst skrive til kundeservice@halkaeraadal.dk for at abonnere på denne vare.