❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 1000,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

TILBUD

Alle priser du ser på denne side er tilbudspriser. I de tilfælde hvor du ikke kan se normal prisen versus tilbudsprisen, kan du trykke på det produkt det drejer sig om og vælge en variant. Så skulle du gerne se både førprisen samt tilbudsprisen på varen.

Du skal købe for minimum 500kr. for at få leveret fra Halkær Ådal Økologisk og du opnår gratis levering ved køb over 1000kr.

Nedenunder har du mulighed for at vinge af, hvilke typer måltider du er interesseret i. Du kan vælge flere forskellige på én gang. Er du til det plantebaserede køkken kan du f.eks. vælge “vegansk” og evt. også “vegetarisk”. På den måde, får du kun de måltider frem som kunne være interessant for dig. Ønsker du at se alle vores måltider, behøver du slet ikke vinge nogen af kategorierne af.

Viser alle 32 resultater

Måltidskasse tilbud

På denne side ser du alle de aktuelle tilbud fra Halkær Ådal Økologisk. Alle vores måltider er færdigtilberedte og leveres på frost i hele landet (med undtagelse af ikke bro-faste øer).

Tilbud på en økologisk måltidskasse i abonnement

Har du lyst til at spare på en økologisk måltidskasse i abonnement, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ved tilmelding får du tilsendt en rabatkode der giver 10% rabat på de første 2 leveringer i abonnement.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden (i footeren).

Vores abonnementer er helt uden binding, hvor opsigelse har omgående virkning. Du kan derudover nemt ændre dit abonnement eller sætte det på pause, alt efter hvad passer dig bedst.

Med en økologisk måltidskasse i abonnement, får du ALTID gratis fragt – også ved tilkøb. Derudover er der intet minimumsbeløb på tilkøb.

Se alle vores økologiske måltidskasser i abonnement HER.