Gavekort

Du kan købe for et valgfrit beløb, og gavekortet kan bruges af flere omgange
En gave til den der har alt

En gave til den der har alt

Søger du den perfekte gave til én der har alt? Så er et gavekort fra Halkær Ådal Økologisk den helt perfekte løsning. Giv gaven af ekstra tid i hverdagen og god næring med sunde færdigretter lavet fra bunden med kærlighed.

Vi gør os umage for at lave mad som både smager og dufter godt, samtidigt med at det er godt for dit helbred. Al vores mad er derfor håndlavet og det vi laver – laver vi fra bunden. Dvs. at vi koger vores eget fond af knogler og grøntsags afskæringer, vi laver vores egne bøffer og deller, bager vores eget brød og kager, og pakker det hele når det er frisklavet og lynfryser. Så når maden bliver varmet op hjemme hos dig er den lige som nylavet.

Når vi udvikler vores opskrifter bruger vi de Nordiske nærings anbefalinger for at sikre at alle vores måltider er næringsrigtige. Det gør det nemt for dig og dine nærmeste at spise sundt. Vi bruger ingen unødvendige tilsætningsstoffer og passer på at der ikke bruges for meget salt. Derudover bruger vi kun de bedste økologiske råvarer af den højeste kvalitet, og det kan smages.

Så du kan trygt og med god samvittighed give et gavekort fra Halkær Ådal Økologisk til dem du holder af.

 

Det praktiske

Du kan købe for et valgfrit beløb, og såfremt hele beløbet ikke bliver brugt første gang af gavemodtager, så gemmes beløbet til næste bestilling.

Gavekortet kan ikke bruges til at oprette et abonnement, men kan bruges til at bestille alle vores prøve-kasser (en enkelt levering af måltidskasse) og retter fra hele vores vælg-selv sortiment.

OBS! Gavekortet holder i 3 år fra købsdato.

 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om noget vedrørende gavekortet og vi assisterer dig med et smil.

 

KUNDESERVICE
TLF.: +45 5191 4642
BEDST TIRSDAG TIL FREDAG KL.8-11.30