Gavekort

Du kan købe for et valgfrit beløb, og gavekortet kan bruges af flere omgange

Gavekort

Varenummer (SKU): 9225 Kategori:En gave til den der alt har

En gave til den der alt har

Søger du den perfekte gave til én der alt har? Så er et gavekort fra Halkær Ådal Økologisk den helt perfekte løsning. Giv gaven af ekstra tid i hverdagen og god næring med sunde færdigretter lavet af bunden med kærlighed.

Vi gør os umage for at lave mad som både smager og dufter godt, samtidigt med at de er gode for dit helbred. Al vores mad er derfor håndlavet og det vi laver – laver vi fra bunden. Dvs. at vi koger vores eget fond af knogler og grøntsags afskæringer, vi laver vores egen bøffer og deller, bager vores eget brød og kager, og pakker det hele når det er frisklavet og lynfryser. Så når maden bliver varmet op hjemme hos dig er den lige som nylavet.

Når vi udvikler vores opskrifter bruger vi de Nordiske nærings anbefalinger for at sikre at alle vores måltider er næringsrigtige. Det gør det nemt for dig og dine nærmeste at spise sundt. Vi bruger ingen unødvendige tilsætningsstoffer og passer på at der ikke bruges for meget salt. Derudover bruger vi kun de bedste økologiske råvarer af den højeste kvalitet, og det kan smages.

Så du kan trygt og med god samvittighed give et gavekort fra Halkær Ådal Økologisk til dem du holder af.

 

Det praktiske

Du kan købe for et valgfrit beløb, og såfremt hele beløbet ikke bliver brugt første gang af gavemodtager, så gemmes beløbet til næste bestilling.

Gavekortet kan ikke bruges til at oprette et abonnement – da der skal der selvfølgelige kreditkort til, men kan bruges til at bestille alle vores prøve-kasser (en enkelt levering af måltidskasse) og retter fra hele vores vælg-selv sortiment.

 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om noget vedrørende gavekortet og vi assisterer dig med et smil.

 

KUNDESERVICE
TLF.: +45 5191 4642
BEDST TIRSDAG TIL FREDAG KL.8-11.30

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


Tilfreds med smag og portionsstørrelser

“Maden er smagfuld og portionerne er til passe.”

– Karin N

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.