KUN GRØNT KASSEN

- består af op til 7 forskellige velsmagende vegetariske måltider

Kassen er sammensat af både nye og klassiske vegetarretter som f.eks. Gulerodsdeller med persillesovs, kartofler og grønsager og Misogryde med kikærter og langtidsbagt selleri.

I kun grønt kassen kan du finde et bredt udvalg af meget forskelligartede vegetarretter fra traditionelle måltider som gulerodsdeller med kartofler, løgsauce og glaserede rødbeder til Thailandsk velkrydret panang curry med ris og misogryde med kikærter og selleri hvor det japanske miso (et gæret sojaprodukt) er smagsgiver med masser af umami. Vi forsøger ikke at lave måltider med “erstatningskød”.

Vi holder et vågent øje med proteinindholdet, der ikke er lige så højt som ved måltider med kød, men vi sikrer os at det aldrig kommer under 10% af energiindholdet, og som regel er det på 12-15%.

Der er en ny menu hver uge – dog kan der være en eller måske to retter, som er de samme, som ugen før.

Til menuen hører et bæger med sødt/surt som kun er med når syv måltider vælges.

Det billigste er at bestille enten måltider til 1 person i 7 dage eller til 2 personer i 5 dage.

Du kan frit vælge det antal personer/måltider og antal dage, som netop du har behov for. Vi pakker fra toppen af menuen når mindre end syv måltider vælges.

OBS! Mange af måltiderne er krydrede, men kun få nærmer sig stærkt krydret.

 

 

Ryd

Uge 21 2019

Leveres  21. og 23. maj

KUN GRØNT KASSEN

Uge 22 2019

Leveres kun 28. maj pga Kr Himmelfartsdag

KUN GRØNT KASSEN

Uge 23 2019

Leveres 4. og 6. juni

KUN GRØNT KASSEN

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


…jeres fiskeretter imponerer.

“Kære Halkær Ådal! Jeg vil bare sige tak for fantastisk mad! Jeg har bestilt jeres SupplérSelvkasse nogle gange og synes retterne smager så godt. Jeg har ikke før smagt ’frysemad’ som smager af så meget før – især jeres fiskeretter imponerer. “

– Maiken H.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.