Økologisk måltidskasse i abonnement

Til 1 eller flere personer, leveret helt til døren.

Der er mange fordele ved en måltidskasse i abonnement

Ved at bestille en økologisk måltidskasse i abonnement fra Halkær Ådal kan du vinke farvel til besværlig og tidskrævende planlægning, indkøb, madlavning og opvask. I stedet kan du se frem til øget tid i hverdagen og lækre færdigtilberedte hjemmelavede måltider, leveret helt til din dør.

Vi klarer planlægningen, laver din aftensmad og evt. også din morgenmad helt fra bunden og med hensyn til de officielle kostråd.

Du undgår at stå med en halv pose gulerødder eller småkedelige kartofler, du ikke nåede at få brugt, for madplanen blev skubbet flere gange i ugens løb. Vores måltider er lige til at tage op af fryseren når det passer dig, og kan stå i køleskabet i op til 5 dage efter optøning.

Færdigtilberedte måltider fra Halkær Ådal Økologisk er lynfrosne og pakket i portioner der svarer til en enkelt person. Dermed skulle der slet ikke være noget madspild hjemme hos dig, med en måltidskasse fra os, og vi gør vores for at sikre at der også meget lidt madspild i vores køkken.

Fordele ved at være fast kunde hos Halkær Ådal Økologisk

Du kan vælge at bestille vores måltidskasser i abonnement. Her vælger du selv hvor mange personer der skal spise fra måltidskassen, og hvor mange måltider per person du vil have leveret hver gang. Du styrer det også helt selv hvor tit vi skal levere din måltidskasse, alt fra hver uge til hver 6.uge, og du kan nemt ændre frekvensen.

Vores abonnementer er helt uden binding, og opsigelse gælder fra opsigelses datoen. Intet bøvl, og ingen bindingsperiode. 

Der er en del fordele at indhente, når du abonnerer på en måltidskasse fra Halkær Ådal Økologisk.

Fokus på smag, variation og optimal fordeling af næringsstoffer

Vi har over 250 forskellige opskrifter til diverse måltider. Vi laver traditionelt mad, samt vegetariske og veganske måltider. Herunder gryderetter, supper, farsretter, retter med skært kød og retter med kylling og fisk. 

Vi udvikler alle vores måltider med hensyn til de officielle kostråd, det kan du læs mere om HER, og der er grønsager med eller i hvert eneste måltid vi laver. For god mad, med en fornuftig næringsværdi, er os en hjertesag. Så smag og næring, er lige vigtige dele af et godt måltid – efter vores mening

Se hvad andre har sagt om Halkær Ådals måltidsservice

Ruth O'Neil

”Det kan lyde som mange penge – men, hvis man som jeg er lidt småtspisende, så er der faktisk mad til 2 dage i en enkelt portion.

Jeg plejer at give kartoffelmosen en klat smør og lidt salt, så er den som jeg kan lide den. På 2. dagen spiser jeg rester. Så er det hele rørt sammen og mikset som biksemad.

Det smager faktisk endnu bedre dagen efter.”

"Jeg var meget positivt overrasket over smagen.

Maden og konsistens var rigtig god. Nok det bedste jeg har smagt og fået af den slags. Jeg synes (set fra mit perspektiv), at der var lidt protein af god kvalitet deri.

Kalorieindhold og portioner var i de fleste tilfælde rigtig passende.

Måltiderne var spændende og med andre valg end jeg selv ville have taget af mad, men var positivt overrasket hver gang."

"Min mor har lige prøvet, at få mad fra kommunen, da hendes økonomi er meget stram.

Hun har kun den offentlige pension, men maden smagte absolut ikke af noget.. og så så ussel ud, at hun ikke ville spise det.... :(

Så hun vil hellere spare på noget af de daglige fornødenheder og få jeres lækre mad med rigtig god smag i.

Tak for lækker mad til min mor!"

"Lige siden jeg snakkede med jeres kundeservice og meldte mig til at få mad hos jer, har jeg været MEGET glad og tilfreds.

Endelig mad, jeg kunne glæde mig over og til .. og en enestående fremragende service.

...jeg føler mig i gode og trygge hænder!

HJERTELIG TAK."

Halkær kassen

Livretter med kød og grønt

Vegetar kassen

Grønne måltider med smag

Vores mest populære

Pensionist kassen

Tygge-venlige og milde måltider