❤️ Gratis levering til alle abonnenter samt ordre over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

Sunde færdigretter til hele familien

Hos Halkær Ådal vægter vi det højt at lave sunde færdigretter, som giver dig og din familie en god smagsoplevelse og samtidig er gode for jeres helbred. Vi bruger kun økologiske råvarer af høj kvalitet i vores madlavning og alt laves fra bunden af kyndige hænder.

Du og din familie skal selvfølgelige have nem og lige adgang til god økologisk mad, selvom dine muligheder for at stå i køkkenet hver dag ikke nødvendigvis er der. Den travle hverdag er fyldt med daglige opgaver som alle tager jo sin tid, og de færreste har tid eller overskud til at planlægge, købe ind og udføre en sund madplan der opfylder alle familiens ønsker og nærings krav – hver eneste dag. 

Vi har lavet arbejdet i køkkenet for dig så du kan nemt slappe af og nyde hyggelige stunder sammen med familien.

 

”Både min bedre halvdel og datter er med et pænt ord ”forholdsvis kræsne” (vores datter spiser stort set ikke varm mad). Vi har alle 3 spist med største velbehag de sidste 5 aftener – og vi er blevet mætte på en 2 pers. kasse.
 Ingen diskussioner om menuen (kan vi lide maden eller ej), begrænset opvask og et minimum forberedelsestid i køkkenet. Til gengæld har jeg med REN SAMVITTIGHED kunnet servere lækre, ”hjemmelavede”, økologiske måltider <3 Tusind, tusind tak for mad!”  Britt

Sunde færdigretter – lavet fra bunden af gode råvarer

Vi følger de Nordiske ernæringsanbefalinger når vi udvikler vores måltider til at sikre at vores måltider gør det nemt for dig og dine nærmeste at spise sundt.

Vores vigtigste mål er at hvert eneste måltid er ernæringsrigtigt, lavet af gode, økologiske råvarer og indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer.

Proteinindholdet i vores måltider svarer til 10-20% af ernæringsindholdet og fedtindholdet svarer til 40-45% og går aldrig over 50%. Vi vælger fuldkorn hvor det er muligt, og alle vores måltider indeholder mindst 100 g grønsager i hver portion. På den måde indeholder vores måltider også rigeligt af kostfibre, som er nødvendige for en god fordøjelse.

Vi bruger kun fedtstoffer af en høj næringskvalitet, som koldpresset rapsolie, olivenolie, kokosolie, solsikkeolie og smør fra økologiske frilandskøer. Det gør vi for at sikre at din kost indeholder f.eks. flerumættede fedtsyrer, som er livsvigtige fedtstoffer. Meget sjældent bruger vi økologisk margarine, hvor det giver det bedste smagsmæssige resultat.

Så du kan trygt bestille og servére ernæringsrigtige måltider fra Halkær Ådal Økologisk til dig og din familie.

Priser fra kun 53 dkk/ couvert per måltid til 2 personer.

 

Det er
perfekt til en lille familie med et barn på 3 mdr. og der er ikke tid til at
planlægge, handle og lave mad. Jeg anbefaler jer til alle nybagte forældre
” – Maiken

Vi laver almindelig mad – til helt almindelige mennesker 

 

Når et måltid skal udvikles her hos Halkær Ådal Økologisk, er smagsoplevelsen lige så vigtig for os som næringssammensætningen.

Vi har testsmagning hver mandag, hvor vi smager på vores måltider og vurderer bl.a. om konsistensen og smagsoplevelsen er som den skal være efter måltidet er blevet frosset og opvarmet, om de forskellige ting som måltidet består af rent faktisk passer sammen, og om måltidet er mættende nok eller måske for tung i maven. Det gør vi for at sikre at din madoplevelse er altid den bedste.

Mad skal ikke nødvendigvis være avanceret, for at smage godt. Derfor holder vi fast i danske klassikere retter, blandt de mere moderne, som f.eks. som boller i karry med ris, italienske kødboller i tomatsovs med pasta, og frikadeller med brun sovs og kartofler – blot lavet med økologiske råvarer af høj kvalitet og med lidt twist. Vores mad er derfor meget passende for hele i familien.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd – men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. 

Historien om Halkær ådal og mød menneskerne bag

 

Jeg vil gerne rose jer for den altid fine service, og – ikke mindst – jeres supergode mad, som har reddet os mange gange i en travl hverdag, hvor det nemmeste ellers ville være at bestille pizza eller noget andet ”nemt”. Det er godt at vide, at selvom vi kommer sent hjem fra arbejde, sport, møder er der god og sund mad i fryseren, som er hurtigt at varme op og som smager og mætter godt.” – Ulla

Vælg den måltidsservice, der passer til dit behov

Kontakt kundeservice

Har du brug for hjælp med at finde den rigtige løsning for din familie? Tov endelige ikke med at kontakte vores kundeservice – hvor vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Telefon: 51 91 46 42 
(bedst tirsdag-fredag fra kl. 8 til 11.30)
E-mail: kundeservice@halkaeraadal.dk