❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 1000,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

Lavallergén juleand med skysauce og rødkål

med kartofler til

Tilbud!

kr. 128,00kr. 503,00

Allergivenlig juleand der består af mørt og smagfuldt kød fra Moulard-ænder fra Gothenborg. Moulard ænder er kødfulde og mørkere end den klassiske Peking and. De har også en lidt kraftigere smag, som kun gør måltidet  bedre. For at gøre det endnu bedre, fylder vi ænderne med svesker og æbler når vi steger dem,  for en dejlig balance mellem syre, sødme, umami og smagen af ænderne. Den smag mærker du også i saucen, da stegeskyen fra ænderne selvfølgelig også bruges dertil. Måltidet indeholder 130g regulært kød og serveres med vores hjemmelavede skysauce, kogte kartofler og hjemmelavet rødkål. Et helt perfekt måltid til din juleaften, der blot kræver en lille opvarmning i enten en ovn eller mikroovn.

Måltidet kategoriseres som LAV-ALLERGEN i vores produktion, hvilket betyder at det IKKE indeholder allergener som gluten, mælkeprodukter eller kornprodukter. Læs mere om vores lav-allergen koncept HER.

Har du lyst til en allergivenlig juledessert, kan vores veganske risalamande varmt anbefales. Den er mælke- og glutenfri og smager helt fantastisk.

Varedeklaration