❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 1000,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

Havre-quinoa grød med havtorn kompot

2 x 320g

kr. 81,00

Færdigtilberedt havre-quinoagrød med havtorn kompot og hasselnødder

Færdigtilberedt havre-quinoagrød til dagens kostplanlægning. En smagfuld og nærende morgenmad skulle være en mulighed for alle, også selvom du ikke har muligheden for selv at tilberede en af slagsen. Vores havre-quinoagrød med havtorn kompot og hasselnødder falder helt sikkert i denne kategori. Den er selvfølgelig lavet fra bunden af gode økologiske og, så vidt muligt, lokale råvarer. Vores ernæringsassistent Gitte, har udviklet denne færdigtilberedte morgenmadsløsning efter opfordring fra nogle af vores faste kunder hvor der er taget højde for både smag, konsistens og selvfølgelig næringssammensætning .

Opvarmning eller ej?

Vores færdigproducerede grød leveres i frosset tilstand i en CPET bakke. Bakkerne har den store fordel at de både tåler frost og varme, hvilket gør at du kan opvarme grøden i enten en ovn eller mikroovn, i det emballage den kommer i. Grøden behøver ikke nødvendigvis at blive opvarmet, hvis man er til en skål kold grød. Vi anbefaler dog at den opvarmes i ca. 20 minutter i en almindelig ovn fra optøet tilstand, eller indtil den er gennemvarm.

Abonnement på morgenmad

Selvom denne vare er en enkeltkøbs vare, kan du sagtens få den som et abonnement. Du bedes venligst kontakte vores kundeservice for at abonnere på denne vare.

Varedeklaration