Øllebrød

2 x 300g

kr. 74,00

Færdigtilberedt øllebrød

Færdigtilberedt øllebrød uden fløde. En smagfuld og nærende morgenmad skulle være en mulighed for alle, også selvom du ikke har muligheden for selv at tilberede en af slagsen. Vores øllebrød falder helt sikkert i denne kategori. Grøden er naturligvis lavet fra bunden af gode økologiske og, så vidt muligt, lokale råvarer. Vores ernæringsassistent Gitte, har udviklet denne færdigtilberedte morgenmadsløsning efter opfordring fra nogle af vores faste kunder, hvor der er taget højde for både smag, konsistens og selvfølgelig næringssammensætning . Vi anbefaler at du tilføjer en god slat fløde til din øllebrød, men dette er slet ikke nødvendigt.

Opvarmning eller ej?

Vores færdigproducerede grød leveres i frosset tilstand i en CPET bakke. Bakkerne har den store fordel at de både tåler frost og varme, hvilket gør at du kan opvarme grøden i enten en ovn eller mikroovn, i det emballage den kommer i. Grøden behøver ikke nødvendigvis at blive opvarmet, hvis man er til en skål kold øllebrød. Vi anbefaler dog at den opvarmes i ca. 20 minutter i en almindelig ovn fra optøet tilstand, eller indtil den er gennemvarm.

Abonnement på morgenmad

Selvom denne vare er en enkeltkøbs vare, kan du sagtens få den som et abonnement. Du bedes venligst kontakte vores kundeservice for at abonnere på denne vare.

Varedeklaration