GRØNT + FISK KASSEN

- består af 5 forskellige velsmagende måltider

Grønt + Fisk Kassen indeholder et bredt udvalg af meget forskelligartede vegetar- og fiskeretter – fra traditionelle måltider til mere moderne. Vi lægger vægt på størst mulig variation af både smage og konsistenser når menuen sættes sammen, og er sammensat af to måltider med fisk og tre vegetariske måltider.

Kassen indeholder måltider som:

  • Skindstegt kulmule med sauté
  • Vegetarisk millionbøf
  • Fiskeruller med purløgssauce, kartofler og grønsager
  • Paella med cashewnødder
  • Fiskedeller med dildsauce, kartofler og appelsinbagte gulerodder
  • Gulerodsdeller med flødekartofler og grønsager
  • Rødbedebøf med grov bulgur og jordskokkecreme
  • Spinatlasagne
  • …og meget meget mere

Mange af måltiderne er krydrede, men kun få nærmer sig stærkt krydret.

Grønt + Fisk kassen

Grønt+Fisk kassen

-indeholder to pescetar måltider med fisk og tre vegetariske retter

Vi vælger lokale leverandører hvor vi kan

Råvarer skal spises der hvor de produceres – det er almindelig sund fornuft, og samtidig er det gavnligt for klimaet.

Nyskrællede grønsager køber vi af Per Lassen ved Hobro. Han har et tæt samarbejde med lokale landmænd. Rå grønsager købes især ved Solhjulet der så vidt muligt bruger danske leverandører, men naturligvis også udenlandske – især europæiske. Frosne grønsager køber vi fra svenske Magnihill, der især forarbejder nordiske rodfrugter og bær. De frosne kartoffelbåde er fra Holland, hvor vi har fundet de mest velsmagende.

Læs her om dine fordele som modtager af en måltidskasse fra Halkær Ådal 

 

Portionsstørrelser

Alle retter er frosset i portionsstørrelser svarende til hvad 1 voksen person kan spise. Har du en god appetit kan du evt. supplere måltiderne med et stykke brød eller lidt salat – spiser du knap så meget, kan du sagtens fordele måltidet over to dage. Det har vi flere kunder der gør. Rester opbevares i køleskabet.

 

5 varierede måltider

Til dig der..:

  • ..har brug for at supplere familiens madplan med 5 færdiglavede vegetariske- og pescetar måltider til en travl uge
  • ..ønsker selv at stå for maden et par dage om ugen er det perfekt med 5 ugentlige måltider
  • ..gerne vil have et lager i fryseren, som kan bruges når der er travle dage, er det dejligt med et abonnement på 5 måltider hver 4. uge

Der er en ny menu hver uge – dog kan en enkelt fiskeret godt være den samme som ugen før.

 

Du kan afprøve kassen

Du kan afprøve en enkelt Grønt + Fisk kasse under vælg selv eller du kan bestille et abonnement og opnå abonnementsfordele (bl.a gratis levering). Du kan bestille abonnement til levering hver uge, hver 2. uge eller hver 4. uge.

 

OBS! Mange af måltiderne er krydrede, men kun få nærmer sig stærkt krydret.

Nulstil mit valg

Uge 27 2020

Udskriv ugemenu
Leveres  30. juni og 2. juli
  • GRØNT + FISK KASSEN

  • Ugens Desserter

Uge 28 2020

Udskriv ugemenu
Leveres  7. og 9. juli
  • GRØNT + FISK KASSEN

  • Ugens Desserter

Uge 29 2020

Udskriv ugemenu
Leveres  14. og 16. juli
  • GRØNT + FISK KASSEN

  • Ugens Desserter

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


Jeg har lagt mit liv i jeres hænder

“Jeg er meget tilfreds med Halkær Kassen og kvaliteten, som for mig er meget vigtigt. – Jeg har lagt mit liv i jeres hænder, når det gælder min daglige husholdning (varm mad hver dag) og stoler på jeres faglige kvalitet. Med stor hilsen “

– Jørgen H

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.