GRØNT + FISK KASSEN

- består af 5 forskellige velsmagende måltider

Kassen er sammensat af to måltider med fisk og tre vegetariske måltider. F.eks. Skindstegt kulmule med sauté og velkrydret Bønneragout i  tomatsauce

Pandestegt kulmule med fint tyndt skind. Hertil varm kartoffelsalat og æble-rødløg sauté.

Bønneragout i tomatsauce: Der er brugt sorte bønner og store hvide butterbeans sammen med grove grønsager og tomatsauce til denne bønneragout, og der er tilsmagt med hvidvin, æbleeddike og chili, så ragouten er  krydret, men den er ikke stærk. Vi synes den smager bedst med bulgur til.

Der er en ny menu hver uge – dog kan en enkelt fiskeret godt være den samme som ugen før.

OBS! Mange af måltiderne er krydrede, men kun få nærmer sig stærkt krydret.

Ryd

Uge 30 2019

Udskriv ugemenu
Leveres  23. og 25. juli
  • GRØNT + FISK KASSEN

  • Ugens Desserter

Uge 31 2019

Udskriv ugemenu
Leveres  30. juli og 1. august
  • GRØNT + FISK KASSEN

  • Ugens Desserter

Ingen ugemenu

Den angivne ugemenu kunne ikke findes.

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


..mad til én person

“Nøddepostejen er vidunderlig. Jeg er SÅ glad for at jeg kan få mad til én person. “

– Birgit EP

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.