Påskemenu – Lav-allergen

2 retters påskemenu til 1 person

kr. 199,00

Ikke på lager

Mælke- og glutenfri påskemenu lavet fra bunden af gode, økologiske råvarer.

Lad os om at stå for madlavningen i påsken, så kan du bruge din tid på lige det du har lyst til. Med en lav-allergen påskemenu fra Halkær Ådal Økologisk, får du ærlige måltider lavet helt fra bunden af råvarer af høj kvalitet og helt uden unødvendige tilsætningsstoffer – uden at selv skulle i køkkenet. Det eneste der kræves af dig er, at du opvarmer måltiderne og anretter pænt på en tallerken.

Til forret får du en lækker minestronesuppe og en gluten- og mælkefri bolle. Denne fyldige, italiensk inspireret suppe har en dejlig smag af bl.a. tomater, og mange andre gode grønsager. Så dette er en suppe som nærer, og samtidigt får smagsløgene til at danse!

Hovedretten består af en lav-allergen version af vores altid populære, hvidvinsdampede fisk. Hertil serverer vi en hvidvinssauce, kartofler og grønsags sauté. Fisken køber vi hos vores venner i Hanstholm Fisk og Skaldyr. De har dyrevelfærd i højsædet og opkøber friskfangede og bæredygtig fisk fra Atlanterhavet på Hanstholm fiskeriauktion. Fiskeriet opfylde verdens mest anerkendte benchmark for bæredygtighed, og opretholder ressourcer for fremtidige generationer. Du kan læse mere om det på deres hjemmeside, HER.

 

VIGTIGE INFORMATIONER

For at få din menu leveret inden påske, er den sidste leveringsdag d. 5. april 2023.

 

Denne mælke- og glutenfri påskemenu indeholder følgende:
1 bakke minestronesuppe á 500g, hertil 1 lille glutenfri bolle
1 bakke hvidvinsdampet fisk med hvidvinssauce, kartofler og grønsags sauté á 420 g
1 bakke choko-karamel kage á 60 g

 

Læs mere om “lav-allergen” måltider fra Halkær Ådal Økologisk HER.