Okseruller med bacon, sauce, ærter og kartofler
Bakker á 420 g
kr. 110,00 – kr. 420,00
Lækre økologiske okseruller med bacon. Vi krydrer oksefarsen med krydderier som nelliker og kanel, og lægger bacon på. Dertil serverer vi en hjemmelavet skysauce, ærter og kogte kartofler. Helt klart et måltid der får dine smagsløg til at juble..
Oksekødet får vi fra vores naboer Anders og Harriet Norre. De har leveret oksekød til Halkær Ådal Økologisk helt fra start.
Varedeklaration
Ingen vælg-selv menu
Den angivne vælg-selv menu kunne ikke findes.
Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nemt og lækkert.
1. Vælg den løsning, der bedst passer dine behov.
- Du kan bestille en økologisk måltidskasse i abonnement, hvor du selv bestemmer hvor mange personer kassen skal være til, og hvor ofte du vil have den leveret.
- Du kan lave enkelt køb af en prøvekasse. Du kan bestille så mange prøvekasser du har lyst til, men disse leveres blot efter bestilling og er derfor ikke en del af vores abonnementsordning.
- Du kan også samle din helt egen måltidskasse med måltider fra vores vælg-selv sortiment, der blot leveres en enkelt gang.
2. Vi tilbereder dine måltider, og portionsanretter.
- Vores dygtige køkkendamer laver det hele fra bunden af omhu og kærlighed. Dvs. at vi f.eks. koger vores eget fond, steger vores bøffer og deller i hånden og bager vores eget brød.
- Vi bruger kun de bedste økologiske råvarer, som købes så lokalt som muligt, og bruger derudover ingen tilsætningsstoffer.
- Måltiderne leveres færdigtilberedte, så det eneste du behøver at gøre er at varme måltidet op.
3. Du modtager din måltidskasse, og varmer måltiderne op.
- Xpressen leverer vores måltidskasser, og kommer tirsdage/onsdage mellem kl. 7-18.
- Du behøver ikke være hjemme for at tage imod din levering. Måltiderne er omhyggeligt pakket i en termokasse med tøris/isblok og kan sagtens holde sig frosne indtil om aftenen på leveringsdagen.
- Leveres i hele landet, med undtagelse af ikke brofaste øer.
God mad
“Hej I skal ikke fyre den kok I har. Det er godt det I laver. Vh “
– Lars S