❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

Stop madspild – Fejlproducerede Italienske kødboller

4 bakker

Tilbud!

kr. 156,00

Ikke på lager

Et nyt måltid her hos Halkær Ådal starter altid i vores egne køkkener derhjemme, hvor alle mål og fremgangsmåder bliver noteret når vi selv synes retten har en god kvalitet hvad angår smag og konsistens. Det næste skridt er at gennemgå opskriften, her i Halkær Ådals køkken i Løgstør. Vi sikrer at måltidet følger de næringsmæssige standarder vi har sat os, med udgangspunkt i de officielle kostråd. Derudover skal opskriften også kunne laves i langt større portioner end vi gør derhjemme. Og selvom man ville tro at opskriften blot skulle ganges op med de antal kuverter man nu skulle lave, er det i de fleste tilfælde ikke så sort og hvidt.

Vi starter derfor altid med en “lille” testproduktion på ca. 40 kuverter. Derefter bliver måltidet kvalitets-testet af vores personale. Hvis måltidet bliver godkendt, kommer det snarest derefter på menuen, men hvis vi må anerkende at måltidet stadig kræver lidt udviklingsarbejde, går vi tilbage til tegnebrættet og går hele processen igennem en gang til – eller indtil vi er tilfredse med måltidets kvalitet.

Henover juleferien har Edith f.eks. haft travlt med at prøve nogle nye opskrifter hjemme i sit egen køkken. Blandt andet måltidet Italienske kødboller.

Testproduktionen af de Italienske kødboller, viste at kødbollerne var lidt for pebrede og der gerne måtte være lidt mere sauce i bakken. Så den er for god til at den blot skulle ryge i skraldespanden, og der er for meget af de italienske kødboller for at vi selv kan spise os igennem den. Af denne årsag, vil vi tilbyde dig at bestille 4 bakker, sammen med dine andre varer, til en virkelig god pris.