❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 1000,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

Indbagt vegetarisk steg med sødkartoffelmos og rødvinssauce

bakker á 390

kr. 119,00kr. 464,00

Vores indbagte vegetarisk julesteg, er virkelig et festligt måltid. Selve “stegen” er hjemmelavet butterdej med fyld af bl.a. champignoner, valnødder og svesker, og krydret med bl.a. muskatnød. Denne vegetarisk julesteg serveres med en sødkartoffelmos med nøddecrunch og rødvinssauce med champignon. Måltidet har en dejlig smag der bare emmer af jul, og er derfor oplagt til jul og/eller nytår. Måltidet er selvfølgelig 100% økologisk.

Er du på udkig efter en vegetarisk julemåltidskasse, har vi udviklet lige netop sådan én. Den finder du HER. Du kan selvfølgelige med fordel samle din helt egen julemåltidskasse med måltider og desserter fra vores VÆLG-SELV sortiment. Vi anbefaler f.eks. vores vegetariske julepostej samt en hjemmelavet risalamande med kirsebærsovs.

Du kan også lave din helt egen julemenu med forret, hovedret og dessert. Hvor vi har gjort alt det store arbejde og hele menuen ville blot kræve max. 10-15 minutter hvor du aktivt skulle lave noget. Det eneste du behøver at gøre, er at sætte bakkerne i ovnen/til optøning, og anrette pænt på en tallerken – så er maden klar til servering. En virkelig nem og lækker løsning, hvor alt stress er undgået og juleaften kan nydes, én gang for alle. PLUS at rengøring af køkkenet juleaften, vil høre til fortiden. Så kan ALLE rent faktisk slappe af efter maden – også dig som står for maden. Lyder det ikke bare helt perfekt?

 

Julemenu idé:

Forret:

Vores dejlige rødbedesuppe med grovbolle

Hovedret:

Indbagt vegetarisk steg med rødvinssauce og sødkartoffelmos med en lækker nøddecrunch

Dessert:

Juledessertklassikeren risalamande med kirsebærsovs

 

Varedeklaration