Vegetariske Gulerodsdeller 1 kg

pose med ca. 22 pandestegte gulerodsdeller

DKK 161,00

Vegetariske Gulerodsdeller

Hjemmelavede, økologiske og vegetariske gulerodsdeller. Lavet af bl.a. revne, friske gulerødder, sesamfrø og æg. Så de smager ikke blot godt, men er også rig på proteiner og vitaminer, som f.eks. kalk, zink, magnesium og folat. De er pandestegt i en blanding af smør og solsikkeolie, som giver en dejlig sprød skorpe, med god smag.

Vores gulerodsdeller er saftige , med en sprød skorpe, og er velegnede som erstatning af kød-deller. De kan bl.a. benyttes i alle traditionelle danske frikadellemåltider, samt på smørrebrød, i tortillas (wraps), tacos, sandwich og/eller pita.

Opvarmning
Airfryer i ca. 10 minutter på 200 grader
Stegepande i 6-8 minutter på medium/høj varme
Ovn: Varmluft, 170 grader i ca 15 minutter
Grill: 3-4 minutter på hver side