Bestilling & betaling

Bestil efter dine behov og fortæl os hvordan du ønsker det - hvor ofte, hvor mange dage og til hvor mange personer.

Vælger du en abonnementsløsning er der ingen bindingsperiode tilknyttet - du gør din hverdag nemmere og billigere. Det er muligt, når som helst, at afmelde abonnementet eller springe en uge over hvis du fx. er på ferie. Gør det på "Min side". Eller send en mail senest søndag kl.22, når du modtager svarmail - normalt inden den førstkommende mandag kl.10 - gælder opsigelsen.

Det er muligt, at betale med Dankort når du bestiller en vare/måltidskasse. Vælger du en abonnementsform trækkes beløbet automatisk op til hver levering. 

 


Levering

Vores måltidskasser leveres med Xpressens pakkepost hver tirsdag mellem kl 07.00 - 18.00 og vi leverer til hele landet, undtagen øer uden bro. Kassen bliver bragt direkte til din hoveddør og skulle du ikke være hjemme, stiller vi den ved din dør. Hvis du har dørtelefon, sørg for at nabo kan lukke ind. Kassen som maden leveres i, er din. Du kan bruges den, forære den væk eller smide den ud - den er let at brække i stykker så den ikke optager plads. Flamingo er mest luft, så der er ikke ret meget masse som skal forbrændes.

Når vi pakker måltiderne, benytter vi tør-is til at holde en lav temperatur i kassen. Når du modtager kassen, vil der ligge en tom pose, som har indeholdt tør-isen. Posen kan smides væk. Tør-isen bruges op under transporten. Maden er stadig frossen, når du modtager den, og kan lægges i fryseren, hvor den kan holde sig i et år fra produktionsdato, eller i køleskabet, hvor den kan holde sig i 3 dage. 

 


Tilberedning

Når sulten melder sin ankomst og maven begynder at rumle, så tag et måltid ud af fryseren eller køleskabet.

Måltidet kan opvarmes i enten mikroovn (4 min, hvis optøet) eller ovn (25 min hvis optøet). Det eneste du skal være opmærksom på, er at du skal huske at prikke nogle huller i folien inden du sætter måltidet i ovnen. 

Når måltidet er taget ud af ovnen, kan folien fjernes og så er det tid til at anrette måltidet på en pæn tallerken - et måltid smager bare bedre når det er velanrettet. Herefter kan maden serveres, og vi håber at det bliver en god stund og en god madoplevelse.