Søg

Vegansk risalamande med kirsebærsauce

bakker á 170 g

kr. 49,00kr. 188,00

Vegansk risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce. Vi har brugt vores gode klassiske opskrift af vores traditionelle risalamande, og blot byttet nogle få ingredienser ud med veganske og glutenfri alternativer. Blød risengrød med soyafløde, blancherede mandler, vanilje, og en smagfuld hjemmelavet kirsebærsauce, så skal der ikke mere til. Simpel, smagfuld og runder hver en julemenu af på en virkelig god måde.

Risalamande har været på julemenuen hos de fleste danskere i årevis, helt klart en stor juletradition. Så for at gøre julen en tand nemmere for vores allergikere, tilbyder vi nu denne veganske risalamande. Den hører til i vores LAV-ALLERGEN produkt sortiment, så den er både gluten- og mælkefri.

Desserten er har en fyldig og blød smag som bliver balanceret med den syrlige/søde smag fra vores hjemmelavede kirsebærsauce.

Desserten leveres portionsanrettet og på frost, og det eneste der kræves af dig er at du lader den tø op i køleskabet natten over, eller på køkkenbordet i et par timer. Så er den klar til at blive serveret, og ikke mindst, spist med velbehag.

Er du på udkig efter en økologisk julemåltidskasse, har vi udviklet tre forskellige slags. Dem finder du HER.

Med Halkær Ådals julemåltider, har du mulighed for selv at samle din helt egen økologiske julemåltidskasse med lige netop de måltider du har lyst til.

Du kan også lave din helt egen julemenu med forret, hovedret og dessert. Hvor vi har gjort alt det store arbejde og hele menuen ville blot kræve max 10-15 minutter hvor du aktivt skulle lave noget. Det eneste du behøver at gøre, er at sætte bakkerne i ovnen/til optøning, og anrette pænt på en tallerken – så er maden klar til servering. En virkelig nem og lækker løsning, hvor alt stress er undgået og juleaften kan nydes, én gang for alle. PLUS at rengøring af køkkenet juleaften, vil høre til fortiden. Så kan ALLE rent faktisk slappe af efter maden – også dig som står for maden. Lyder det ikke bare helt perfekt?

 

Julemenu idé:

Forret:

Vores dejlige rødbedesuppe med grovbolle

Hovedret:

Allergivenlig mælke- og glutenfri juleand med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler

Dessert:

Mælke og glutenfri risalamande med kirsebærsauce