Vegansk risalamande med kirsebærsauce
bakker á 170 g
kr. 49,00 – kr. 188,00
Vegansk risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce. Vi har brugt vores gode klassiske opskrift af vores traditionelle risalamande, og blot byttet nogle få ingredienser ud med veganske og glutenfri alternativer. Blød risengrød med soyafløde, blancherede mandler, vanilje, og en smagfuld hjemmelavet kirsebærsauce, så skal der ikke mere til. Simpel, smagfuld og runder hver en julemenu af på en virkelig god måde.
Risalamande har været på julemenuen hos de fleste danskere i årevis, helt klart en stor juletradition. Så for at gøre julen en tand nemmere for vores allergikere, tilbyder vi nu denne veganske risalamande. Den hører til i vores LAV-ALLERGEN produkt sortiment, så den er både gluten- og mælkefri.
Desserten er har en fyldig og blød smag som bliver balanceret med den syrlige/søde smag fra vores hjemmelavede kirsebærsauce.
Desserten leveres portionsanrettet og på frost, og det eneste der kræves af dig er at du lader den tø op i køleskabet natten over, eller på køkkenbordet i et par timer. Så er den klar til at blive serveret, og ikke mindst, spist med velbehag.
Er du på udkig efter en økologisk julemåltidskasse, har vi udviklet tre forskellige slags. Dem finder du HER.
Med Halkær Ådals julemåltider, har du mulighed for selv at samle din helt egen økologiske julemåltidskasse med lige netop de måltider du har lyst til.
Du kan også lave din helt egen julemenu med forret, hovedret og dessert. Hvor vi har gjort alt det store arbejde og hele menuen ville blot kræve max 10-15 minutter hvor du aktivt skulle lave noget. Det eneste du behøver at gøre, er at sætte bakkerne i ovnen/til optøning, og anrette pænt på en tallerken – så er maden klar til servering. En virkelig nem og lækker løsning, hvor alt stress er undgået og juleaften kan nydes, én gang for alle. PLUS at rengøring af køkkenet juleaften, vil høre til fortiden. Så kan ALLE rent faktisk slappe af efter maden – også dig som står for maden. Lyder det ikke bare helt perfekt?
Julemenu idé:
Forret:
Vores dejlige rødbedesuppe med grovbolle
Hovedret:
Allergivenlig mælke- og glutenfri juleand med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler
Dessert:
Mælke og glutenfri risalamande med kirsebærsauce
Varedeklaration
Ingen vælg-selv menu
Den angivne vælg-selv menu kunne ikke findes.
Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nemt og lækkert.
1. Vælg den løsning, der bedst passer dine behov.
- Du kan bestille en økologisk måltidskasse i abonnement, hvor du selv bestemmer hvor mange personer kassen skal være til, og hvor ofte du vil have den leveret.
- Du kan lave enkelt køb af en prøvekasse. Du kan bestille så mange prøvekasser du har lyst til, men disse leveres blot efter bestilling og er derfor ikke en del af vores abonnementsordning.
- Du kan også samle din helt egen måltidskasse med måltider fra vores vælg-selv sortiment, der blot leveres en enkelt gang.
2. Vi tilbereder dine måltider, og portionsanretter.
- Vores dygtige køkkendamer laver det hele fra bunden af omhu og kærlighed. Dvs. at vi f.eks. koger vores eget fond, steger vores bøffer og deller i hånden og bager vores eget brød.
- Vi bruger kun de bedste økologiske råvarer, som købes så lokalt som muligt, og bruger derudover ingen tilsætningsstoffer.
- Måltiderne leveres færdigtilberedte, så det eneste du behøver at gøre er at varme måltidet op.
3. Du modtager din måltidskasse, og varmer måltiderne op.
- Xpressen leverer vores måltidskasser, og kommer tirsdage/onsdage mellem kl. 7-18.
- Du behøver ikke være hjemme for at tage imod din levering. Måltiderne er omhyggeligt pakket i en termokasse med tøris/isblok og kan sagtens holde sig frosne indtil om aftenen på leveringsdagen.
- Leveres i hele landet, med undtagelse af ikke brofaste øer.
En kæmpe hjælp i hverdagen
“Vi er meget glade for jeres retter. En kæmpe hjælp i hverdagen for mig, som single mor med fuldtidsjob og en teenagedatter med egen pony, som vi er hos hver eftermiddag/aften. At vide at de færdigretter vi får, er lavet af gode økologiske råvarer med årstidens grøntsager, er simpelheden så dejligt. Tak for at lave disse skønne retter. “
– Mette P