Broccoli-blomkålsgratin krydrede grønsager til

380g

kr. 104,00kr. 398,00

Denne broccoli-blomkålsgratin har været en populær ret i vores økologiske måltidskasser i lang tid. Både den vegetariske samt de andre måltidskasser med kød. Så hvis du er til gratin eller andre typer æggemad (tærter og den slags), bliver du helt klart ikke skuffet over smagen af dette måltid – det tør vi faktisk love.

Gratinen bliver lavet, som alt andet i vores køkken, helt fra bunden efter gode traditionelle metoder. Vi drysser en brødform med rasp, kommer gratinblandingen oveni sammen med blomkål og broccoli. Efter den er bagt færdig, skærer vi gratinen i portionsanrettede størrelser og til sidst hælder vi selvfølgelig smeltet smør ovenpå. Broccoli-blomkålsgratin serverer vi med let krydrede grønsager – som giver måltidet både en god farvesammensætning og smagen spiller utrolig godt sammen med den milde gratin.

I det hele taget, en mild og dejlig ret.

Lavet fra bunden af økologiske og, så vidt muligt, lokale råvarer af god kvalitet. Dette måltid er, som alle vores andre måltider, derudover fri for unødvendige tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Et godt hjemmelavet måltid, der blot kræver 5 minutter af din tid og er klart til spisning på under 30 minutter.