Mortens and

Måltidet består af mørt og smagfuldt kød fra Moulard-ænder fra Gothenborg. Moulard ænder er kødfulde og mørkere end den klassiske Peking and. De har også en lidt kraftigere smag, som kun gør måltidet  bedre. For at gøre det endnu bedre, fylder vi ænderne med svesker og æbler når vi steger dem,  for en dejlig balance mellem syre, sødme, umami og smagen af ænderne. Den smag mærker du også i saucen, da stegeskyen fra ænderne selvfølgelig også bruges dertil. Måltidet serveres så med saucen, kogte kartofler og vores hjemmelavede rødkål. Et helt perfekt måltid til din Mortens aften, der blot kræver en lille opvarmning i enten en ovn eller mikroovn.

Måltidet kan forudbestilles indtil d. 27.oktober 2022. Bestiller du på et senere tidspunkt, kan du risikere at måltidet bliver udsolgt. Så for at være 100% sikker på at du får din Mortens and med i måltidskassen, anbefaler vi stærkt at du bestiller før forudbestillingen slutter.

Vær opmærksom på, at vi producerer først måltidet efter d. 27.oktober, og det kan først blive leveret tidligst den 8.november. Så du skal være opmærksom på, at alle de produkter der bestilles sammen med din Mortens and, bliver leveret på samme leveringsdag, tidligst d. 8.november.

Varedeklaration