❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 1000,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

AND – Juleand med skysauce, rødkål, kartofler og sauce

Julemåltid

kr. 159,00kr. 608,00

Økologisk juleand er et måltid der består af mørt og smagfuldt kød fra Moulard-ænder fra Gothenborg. Moulard ænder er kødfulde og mørkere end den klassiske Peking and. De har også en lidt kraftigere smag, som kun gør måltidet bedre. For at gøre det endnu bedre, fylder vi ænderne med svesker og æbler når vi steger dem, for en dejlig balance mellem syre, sødme, umami og smagen af ænderne. Den smag mærker du også i saucen, da stegeskyen fra ænderne selvfølgelig også bruges dertil. Måltidet indeholder 130g regulært kød og serveres med vores hjemmelavede skysauce, kogte kartofler og vores hjemmelavede rødkål. Et helt perfekt måltid til din juleaften, der blot kræver en lille opvarmning i enten en ovn eller mikroovn.

Du kan f.eks. lave din helt egen julemenu med forret, hovedret og dessert med de måltider der findes i vores vælg-selv sortiment. Hvor vi har gjort alt det store arbejde og hele menuen ville blot kræve max. 10-15 minutter hvor du aktivt skulle lave noget. Det eneste du behøver at gøre, er at sætte bakkerne i ovnen/til optøning, og anrette pænt på en tallerken – så er maden klar til servering. En virkelig nem og lækker løsning, hvor alt stress er undgået og juleaften kan nydes, én gang for alle. PLUS at rengøring af køkkenet juleaften, vil høre til fortiden. Så kan ALLE rent faktisk slappe af efter maden – også dig som står for maden. Lyder det ikke bare helt perfekt?

 

Julemenu idé:

Forret:

Vores dejlige rødbedesuppe med grovbolle

Hovedret:

Juleand med svesker og æbler, skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler

Dessert:

Juledessertklassikeren risalamande med kirsebærsovs

 

 

Vi har også en allergivenlig version af vores juleand, du kan læse mere om det her: https://halkaeraadal.dk/vare/allergivenlig-juleand/

Varedeklaration