Prøv GRØNT + FISK + FUGL KASSEN

kun én levering

kr. 719,00kr. 913,00

Prøv en økologisk måltidskasse uden abonnement

Giv dig selv eller en af dine nærmeste muligheden for at smage de lækre retter fra Halkær Ådal med denne økologisk måltidskasse uden abonnement.

Du opretter IKKE et abonnement og måltidskassen leveres derfor kun denne ene gang.

Du kan vælge at prøve kassen til 1 person i 7 dage, eller til 2 personer i 5 dage.

Grønt+Fisk+Fugl kassen

Denne måltidskasse indeholder færdiglavede middagsretter der både dufter og smager godt, når du varmer og serverer dem. Begge dele er vigtige ingredienser i et måltid, for den bedste smagsoplevelse.

Grønt+Fisk+Fugl kassen er sammensat af to måltider med fisk, et måltid med fugl (stort set altid kylling) og fire vegetariske måltider. Den indeholder et bredt udvalg af meget forskelligartede vegetar-, fugle- og fiskeretter – fra traditionelle måltider til mere moderne. Vi lægger vægt på størst mulig variation af både smag og konsistens når menuen sættes sammen.

Menuen er præcis den samme som hos vores abonnenter af Grønt+Fisk+Fugl kassen for hver uge, se denne uges menu her. Alle vores ugemenuer indeholder 10 måltider, og vi pakker fra toppen af menuen. Så vælger du at prøve Grønt+Fisk+Fugl til to personer i 5 dage pakker vi de fem første måltider på menuen to gange.

Mange af måltiderne er krydrede, men kun få nærmer sig stærkt krydret.

Levering

Kassen bliver leveret af Xpressen tirsdag eller onsdag mellem 7-18. Du behøver ikke være hjemme for at modtage kassen – fortæl os blot hvor du vil kassen bliver lagt henne og vi giver beskeden videre til chaufførerne.

For at få leveret på en tirsdag skal din ordre være lagt inden kl. 21.00 onsdag og for levering på en onsdag skal din ordre være lagt inden kl. 21.00 torsdag.

Portionsstørrelser

Alle måltider er frosset i portionsstørrelser svarende til hvad 1 voksen gennemsnitsperson spiser. Typisk indeholder vores måltider 2300 kJ, og aldrig mere end 2700 kJ. Har du en god appetit kan du evt. supplere måltiderne med et stykke brød eller lidt salat – spiser du knap så meget, kan du sagtens fordele måltidet over to dage. Det har vi flere kunder der gør. Rester opbevares i køleskabet.

Læs mere om hvordan vi udvikler vores måltider, mht. nærings indhold, HER.

Bliv abonnent og opnå fordele

Du kan tegne et abonnement på f.eks. Grønt+Fisk+Fugl kassen og opnå fordele som gratis levering, også på tilkøb. Alle vores abonnementer er helt UDEN binding og kan opsiges når som helst, med omgående virkning. Se alle vores økologiske måltidskasser i abonnement HER.