Prøv HALKÆR KASSEN

kun én levering

kr. 688,00kr. 886,00

Prøv en økologisk måltidskasse uden abonnement

Giv dig selv eller en af dine nærmeste muligheden for at smage de lækre retter fra Halkær Ådal med denne måltidskasse uden abonnement.

Du opretter IKKE et abonnement og måltidskassen leveres derfor kun denne ene gang.

Du kan vælge at prøve kassen til 1 person i 7 dage, eller til 2 personer i 5 dage.

Halkær kassen er kundernes favorit

Denne måltidskasse er vores mest populære kasse og indeholder varierede middagsretter der både dufter og smager godt, når du varmer og serverer dem. Begge dele er vigtige ingredienser i et måltid, for den bedste smagsoplevelse. I kassen finder du både velkendte danske hverdagsretter som og måltider inspireret af andre køkkener rundt omkring i verden.

Menuen er præcis den samme som hos vores abonnenter af Halkær kassen for hver uge, se denne uges menu her. Alle vores ugemenuer indeholder 10 måltider, og vi pakker fra toppen af menuen. Så vælger du at prøve Halkær kassen til syv dage pakker vi de første syv måltider på menuen.

Mange af måltiderne er krydrede, men kun få nærmer sig stærkt krydret.

Levering

Kassen bliver leveret af Xpressen tirsdag eller onsdag mellem 7-18. Du behøver ikke være hjemme for at modtage kassen – fortæl os blot hvor du vil kassen bliver lagt henne og vi giver beskeden videre til chaufførerne.

For at få leveret på en tirsdag skal din ordre være lagt inden kl. 21.00 onsdag og for levering på en onsdag skal din ordre være lagt inden kl. 21.00 torsdag.

Portionsstørrelser

Alle måltider er frosset i portionsstørrelser svarende til hvad 1 voksen gennemsnitsperson spiser. Typisk indeholder vores måltider 2300 kJ, og aldrig mere end 2700 kJ. Har du en god appetit kan du evt. supplere måltiderne med et stykke brød eller lidt salat – spiser du knap så meget, kan du sagtens fordele måltidet over to dage. Det har vi flere kunder der gør. Rester opbevares i køleskabet.

Læs mere om hvordan vi udvikler vores måltider, mht. nærings indhold, HER.

Bliv abonnent og opnå fordele

Du kan tegne et abonnement på f.eks. Halkær kassen og opnå fordele som gratis levering, også på tilkøb. Alle vores abonnementer er helt UDEN binding og kan opsiges når som helst, med omgående virkning. Se alle vores økologiske måltidskasser i abonnement HER.