Prøv VEGETAR KASSEN

kun én levering

kr. 667,00kr. 855,00

Prøv en vegetarisk måltidskasse med økologiske måltider

Giv dig selv eller en af dine nærmeste muligheden for at smage de lækre vegetariske retter fra Halkær Ådal Økologisk med denne vegetarisk måltidskasse.

Du opretter IKKE et abonnement og måltidskassen leveres derfor kun denne ene gang.

Du kan vælge at prøve kassen til 1 person i 7 dage, eller til 2 personer i 5 dage.

Vegetar kassen

En vegetarisk måltidskasse der indeholder færdiglavede planterige middagsretter der både dufter og smager godt, når du varmer og serverer dem. Begge dele er vigtige ingredienser i et måltid, for den bedste smagsoplevelse.

Vegetar kassen har et bredt udvalg af meget forskelligartede vegetarretter – fra traditionelle måltider til mere moderne. Varierede, hjemmelavede grønne retter, der er udviklede med hensyn til de officielle kostråd. Vi gør os umage for at skabe velsmagende måltider og holde stor variation i smag, konsistens og sammensætning af det enkelte måltid samt ugemenuerne. Vi laver mad af rene råvarer og bruger ikke tilsætningsstoffer. Alle måltider er lavet fra bunden af økologiske råvarer.

Menuen er præcis den samme som hos vores abonnenter af Vegetar kassen for hver uge, se denne uges menu her. Alle vores ugemenuer indeholder 10 måltider, og vi pakker fra toppen af menuen. Så vælger du at prøve Vegetar kassen til to personer i 5 dage pakker vi de fem første måltider på menuen to gange.

Mange af måltiderne er krydrede, men kun få nærmer sig stærkt krydret.

Levering

Kassen bliver leveret af Xpressen tirsdag eller onsdag mellem 07.00-18.00. Du behøver ikke være hjemme for at modtage kassen – fortæl os blot hvor du vil kassen bliver lagt henne og vi giver beskeden videre til chaufførerne.

For at få leveret på en tirsdag skal din ordre være lagt inden kl. 21.00 onsdag og for levering på en onsdag skal din ordre være lagt inden kl. 21.00 torsdag.

Portionsstørrelser

Alle måltider er frosset i portionsstørrelser svarende til hvad 1 voksen gennemsnitsperson spiser. Typisk indeholder vores måltider 2300 kJ, og aldrig mere end 2700 kJ. Har du en god appetit kan du evt. supplere måltiderne med et stykke brød eller lidt salat – spiser du knap så meget, kan du sagtens fordele måltidet over to dage. Det har vi flere kunder der gør. Rester opbevares i køleskabet.

Læs mere om hvordan vi udvikler vores måltider, mht. nærings indhold, HER.

Bliv abonnent og opnå fordele

Du kan tegne et abonnement på f.eks. Vegetar kassen og opnå fordele som gratis levering, også på tilkøb. Alle vores abonnementer er helt UDEN binding og kan opsiges når som helst, med omgående virkning. Se alle vores økologiske måltidskasser i abonnement HER.