Stegt medister med grønlangkål

Bakker á 370 g

kr. 110,00kr. 420,00

Stegt økologisk medister pølse fra vores naboer hos Rævhede naturprodukter, serveret med vores hjemmelavede grønlangkål og kogte kartofler til. Grønlangkålen laver vi kun én gang om året, selvfølgelig helt fra bunden. Kogt og hakket grønkål bliver kogt til grønlangkål med godt med økologisk fløde.

Med Halkær Ådals julemåltider, har du mulighed for selv at samle din helt egen økologiske julemåltidskasse med lige netop de måltider du har lyst til. Se hele vores udvalg julemåltider HER.

Du kan også lave din helt egen menu til juleaften med forret, hovedret og dessert. Hvor vi har gjort alt det store arbejde i køkkenet for dig. Hele menuen ville højst kræve blot 10-15 minutter hvor du aktivt laver noget. Det eneste der kræves af dig, er at du sætter bakkerne i ovnen/til optøning, og anretter maden pænt på en tallerken – så er den klar til servering. En virkelig nem og lækker løsning, hvor alt stress er undgået og juleaften kan nydes, én gang for alle. PLUS at rengøring af køkkenet juleaften, vil høre til fortiden. Så kan ALLE rent faktisk slappe af efter maden – også dig som står for maden. Lyder det ikke bare helt perfekt?

 

Julemenu idé:

Forret:

Vores dejlige rødbedesuppe med grovbolle

Hovedret:

Stegt medister med hjemmelavet grønlangkål og kogte kartofler

Dessert:

Juledessertklassikeren risalamande med kirsebærsovs