❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 1000,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

Stegt medister med grønlangkål

Julemåltid

kr. 110,00kr. 432,00

Stegt økologisk medister pølse fra vores naboer hos Rævhede naturprodukter, serveret med vores hjemmelavede grønlangkål og kogte kartofler til. Grønlangkålen laver vi kun én gang om året, selvfølgelig helt fra bunden. Kålen bliver ribbet, kogt i en god hjemmelavet grisefond, knyttet til boller, snittet groft og til sidst kogt til grønlangkål med godt med økologisk fløde. Tidskrævende måltid, men smagen er helt klart alt arbejdet værd.

Med Halkær Ådals julemåltider, har du mulighed for selv at samle din helt egen økologiske julemåltidskasse med lige netop de måltider du har lyst til. Se hele vores udvalg julemåltider HER.

Du kan også lave din helt egen menu til juleaften med forret, hovedret og dessert. Hvor vi har gjort alt det store arbejde i køkkenet for dig. Hele menuen ville max. kræve blot 10-15 minutter hvor du aktivt laver noget. Det eneste der kræves af dig, er at du sætter bakkerne i ovnen/til optøning, og anretter maden pænt på en tallerken – så er den klar til servering. En virkelig nem og lækker løsning, hvor alt stress er undgået og juleaften kan nydes, én gang for alle. PLUS at rengøring af køkkenet juleaften, vil høre til fortiden. Så kan ALLE rent faktisk slappe af efter maden – også dig som står for maden. Lyder det ikke bare helt perfekt?

 

Julemenu idé:

Forret:

Vores dejlige rødbedesuppe med grovbolle

Hovedret:

Stegt medister med hjemmelavet grønlangkål og kogte kartofler

Dessert:

Juledessertklassikeren risalamande med kirsebærsovs